28χρονη πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί από τον σύντροφό της

«Με ξυλοκόπησε και προσπάθησε να με πνίξει με γκλίτσα»

Έναν εφιάλτη έζησε 28χρονη γυναίκα στα χέρια του συντρόφου της, τον οποίο καταγγέλλει για άγριο ξυλοδαρμό που την έστειλε στο νοσοκομείο. 

Στοιχεία σοκ για γυναικοκτονίες και ενδοοικογενειακή βία στην Ελλάδα

Το περιστατικό συνέβη σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας παραμονές της Πρωτοχρονιάς. Όπως είπε η ίδια στην ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν με έναν καβγά που είχε με τον σύντροφό της. Προσπάθησε να φύγει, όμως εκείνος δεν την άφησε και την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο. Η 28χρονη κατάφερε να του ξεφύγει και πήδηξε από τον δεύτερο όροφο για να σωθεί. 

Ακρόπολη: «Άκουσα ένα δυνατό μπαμ. Άνοιξε το παράθυρο και φώναζε βοήθεια»

«Ξεκίνησε να με βαράει με μπουνιές, με κλωτσιές, με χτύπησε πάρα πολύ βάναυσα. Με έριξε κάτω, με είχε κάτω και με βαρούσε. Δεν μπορούσα να μιλήσω έτρεχαν πάρα πολλά αίματα, μετά επιχείρησε με την γκλίτσα, μου την έβαλε στον λαιμό, προσπαθώντας να με πνίξει. Αμέσως όταν πήδηξα στον πρώτο όροφο, χτύπησα την μπαλκονόπορτα για να μου ανοίξουν και να με σώσουν, δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν τραυματισμένη, είχα πάρα πολύ αιμορραγία, δεν μπορούσα να μιλήσω. Φοβάμαι, καθώς με απείλησε θα σφάξει εμένα και την οικογένειά μου», είπε η 28χρονη.

Τι αναφέρει η γνωμάτευση των γιατρών

Η γνωμάτευση των γιατρών που εξέτασαν την 28χρονη αναφέρει μεταξύ άλλων:

Ξυλοδαρμός εγκύου: «Με άρπαξε από τα μαλλιά, με χτυπούσε στην κοιλιά»

«Βρέθηκε να έχει κακώσεις κεφαλής. Έφερε τραύμα στο αριστερό μάτι και μώλωπες στο κρανίο και περιμετρικά στον λαιμό».

Η 28χρονη μέσω της συνηγόρου της, θα καταθέσει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, και όπως σημειώνει, οι διωκτικές αρχές δεν εκτίμησαν σωστά την υπόθεση και ότι η γυναίκα κινδυνεύει.

Χαλκίδα: Πατέρας προσπάθησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του

«Η κοπέλα γλίτωσε σαν από θαύμα από τα χέρια αυτού του ανθρώπου. Τελέστηκαν σε βάρος της μια σειρά από αδικήματα πολύ σοβαρά, με σοβαρότερο όλων αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας», δήλωσε η Νίκη Μπαλτά, συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας.

Η 28χρονη καταγγέλλει ότι εκτός των άλλων, ο σύντροφος της κράτησε το κινητό της τηλέφωνο και ένα κόσμημα.

Ο άνδρας αναζητείται από τις Αρχές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top