Ξυλοδαρμός εγκύου: «Με άρπαξε από τα μαλλιά, με χτυπούσε στην κοιλιά»

Τι λέει η 27χρονη που κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση

Νέες λεπτομέρειες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον ξυλοδαρμό της εγκύου από τον πρώην σύντροφό της στη Βουλιαγμένη.

Η 27χρονη, η οποία διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε στην εκπομπή TLive  και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου.

Γόνος γνωστής οικογένειας συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της εγκύου πρώην του

Όπως είπε, ο 48χρονος σύντροφός της, πρώην επιχειρηματίας και γόνος ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας, της επιτέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο μετά από μια λογομαχία που είχαν και άρχισε να τη χτυπάει και να την κλωτσάει. 

Το ζευγάρι είχε δεσμό εδώ κι έναν χρόνο, ενώ πριν από μερικούς μήνες ήταν σε διάσταση. Το καλοκαίρι όμως επανασυνδέθηκαν κι έδειχναν μέσα από αναρτήσεις τους στα social media ότι ανυπομονούσαν για τον ερχομό του παιδιού τους. 

Η 27χρονη κατήγγειλε ότι το βράδυ του Σαββάτου ο σύντροφός της άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Είχαν πάει σε ένα εστιατόριο για να δειπνήσουν, πήγε στην τουαλέτα και, όπως είπε, εξαφανίστηκε για αρκετή ώρα. Στη συνέχεια της ζήτησε να τον ακολουθήσει στο σπίτι και να τον αφήσει μόνο του για μισή ώρα. Εκείνη, ισχυρίζεται ότι έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο για να περάσει η ώρα. 

«Κάποια στιγμή ήρθε δίπλα μου με το αυτοκίνητό του και μου ζήτησε να μπω στο δικό του. Ήταν έξαλλος, δεν ξέρω για ποιον λόγο. Του ζήτησα εξηγήσεις για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Μπήκα στο κάθισμα του συνοδηγού και τότε με γράπωσε από τα μαλλιά και με ακινητοποίησε. Με χτυπούσε στα πλευρά και στην κοιλιά, μου έδινε κλωτσιές, αλλά εγώ είχα βάλει τα χέρια και προστάτευα την κοιλιά μου», είπε η 27χρονη στο Tlive.

«Μόλις πήγα στο μαιευτήριο, το μόνο που με ένοιαζε ήταν να σιγουρευτώ ότι το μωρό μου ήταν καλά, ότι δεν έπαθε κάτι. Ευτυχώς, είναι καλά. Τώρα παίρνω κορτιζόνη και, απ' ό,τι μου είπαν οι γιατροί, θα μου πάρουν το μωρό λίγο πιο νωρίς εξαιτίας της στρεσογόνου κατάστασης στην οποία είμαι καθημερινά μετά τον ξυλοδαρμό μου», συνέχισε.

Η 27χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 48χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε σε μπαρ στη Γλυφάδα και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Εκείνος με τη σειρά του μήνυσε την έγκυο σύντροφό του για εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες.

Ο 48χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top