«Άλλη εκδίδει κορίτσια 14 ετών» - Η 17χρονη μιλά για το κύκλωμα μαστροπείας

«Η Λορέλα είναι αθώα, μόνη μου εκδιδόμουν»

Όσα είπε η 17χρονη για το κύκλωμα μαστροπείας / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Τη δική της εκδοχή για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό δίνει η 17χρονη που φέρεται να είναι ένα από τα θύματά του. Το κορίτσι αποκάλυψε ότι εκδιδόταν με τη θέλησή της και υπερασπίστηκε την 30χρονη που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

«Έπαιρνα 100-150 ευρώ», λέει 15χρονο θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Νέα διάσταση στην υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων δίνει ένα από τα φερόμενα θύματα. Η 17χρονη, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, αποκάλυψε ότι η 30χρονη «Λορέλα» είναι αθώα, ότι εκδιδόταν με τη θέλησή της και ότι η 26χρονη που συνελήφθη τη Δευτέρα είναι το πρόσωπο που εκδίδει κορίτσια ηλικίας 14 και 15 ετών.

Νέα υπόθεση Κολωνού: Έκλειναν ραντεβού σε ανήλικες και τις εξέδιδαν

«Είναι αθώα. Έκανα παρέα μαζί της, δε με έμπλεξε αυτή. Ίσα ίσα ήθελε να με αποτρέψει από όλο αυτό», δήλωσε αρχικά η 17χρονη και πρόσθεσε:

«Άλλοι έπρεπε να είναι μέσα και δεν είναι. Η 25χρονη που έπιασαν χθες έπρεπε να είναι μέσα, που παίρνει μικρά κοριτσάκια 14 και 15 ετών και όχι η 30χρονη. Τα γνωρίζω αυτά τα κορίτσια, τα προωθούσε επί χρήμασι. Εγώ έπαιρνα 150 ευρώ. Είναι ψέμα πως ήμουν θύμα μαστροπείας. Δεν με έβαλε κανένας για δουλειά, μόνη μου το έκανα», πρόσθεσε η 17χρονη.

Ακόμα, αναφερόμενη στις γυμνές φωτογραφίες και στο πώς έβρισκε «πελάτες», η 17χρονη ανέφερε: «Έβρισκα πελάτες από το Instagram. Άλλος έβαζε αγγελία, χωρίς να το ξέρουμε εμείς. Τις αγγελίες τις έβαζε ο 34χρονος, χωρίς να τις ξέρουμε. Μας έβγαζε φωτογραφίες με τη συναίνεσή μας για να τις κρατήσει, όχι να τις ανεβάσει κάπου. Η αστυνομία προσπαθεί να πιάσει ανθρώπους που δε φταίνε», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top