Νέος Κόσμος: Ερευνούν για εμπλοκή ανθρώπων του λαθρεμπορίου τσιγάρων 

Ο ρόλος του «Ρώσου» από τη Θεσσαλονίκη και η έρευνα για εκρήξεις βομβών


Μια πληροφορία που έχει φτάσει στις διωκτικές αρχές εξετάζεται πολύ σοβαρά ως πιθανό κίνητρο για την εκτέλεση στον Νέο Κόσμο

Νέος Κόσμος: Ο 44χρονος είχε καλάσνικοφ στο αμάξι και πιστόλι στο τσαντάκι

Όπως μετέδωσε ο Παναγιώτης Μπούσιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μία πληροφορία κάνει λόγο για εμπλοκή σε λαθρεμπόριο τσιγάρων το οποίο ελέγχεται από την Θεσσαλονίκη και από συγκεκριμένο άνθρωπο με καταγωγή από την πρώην Σοβιετική Ένωση. 

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Νέο Κόσμο: «Γάζωσαν» με 97 σφαίρες 44χρονο

Το θύμα φέρεται να μην συμμορφώθηκε με όσα του ζήτησε ο «Ρώσος», κάτι που ίσως αποτέλεσε αιτία σύγκρουσης. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να εμπλέκει το θύμα με λαθρεμπόριο τσιγάρων. Είναι μία πληροφορία που ακόμη ελέγχεται. Στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν και κάποιες εκρήξεις βομβών σε σπίτια στη Δυτική Αττική. 

Νέος Κόσμος: Αυτός είναι ο 44χρονος που «γάζωσαν» με 97 σφάιρες

Οι δράστες του δολοφονικού χτυπήματος δεν αποκλείεται να είναι αλλοδαποί που «νοικιάζονται» από διάφορες εγκληματικές οργανώσεις.

Δολοφονία στον Νέο Κόσμο: Έρευνες για εισαγόμενους εκτελεστές

Δολοφονία στον Νέο Κόσμο: Έρευνες για εισαγόμενους εκτελεστές 

Ανάλογα του τι πρόκειται να κάνουν, διαμορφώνονται και οι τιμές. Στη γειτονική Αλβανία, αλλά και στην Σερβία, τη Βουλγαρία και το Κόσοβο σύμφωνα και με στοιχεία της Europol, δρουν τέτοιες ομάδες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top