Γκάζι: Ευχάριστα τα νέα για τον Δημήτρη που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Άφαντος ακόμα ο «πιστολέρο»

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 34χρονο Κρητικό που πυροβολήθηκε στο κεφάλι πριν μερικές ημέρες στο Γκάζι. Την ίδια ώρα, ο «πιστολέρο» που παρά λίγο να του κόψει το «νήμα» της ζωής παραμένει ασύλληπτος.

Αποκλειστικό Star: Σφίγγει ο κλοιός για τον πιστολέρο στο Γκάζι

Μεγάλη βελτίωση παρουσιάζει η κλινική εικόνα του Δημήτρη, του 34χρονου Κρητικού που δέχθηκε πυροβολισμό στο Γκάζι, όταν δύο άνδρες άνοιξαν πυρ εναντίον του ίδιου και της παρέας του.

Γκάζι: «Νιώθω τυχερός», λέει ο 28χρονος Κρητικός που πυροβολήθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, ο Δημήτρης βγήκε από την εντατική και πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Για την εξέλιξη αυτή μίλησε στην εκπομπή ο πατέρας του: «Παίρνει ανάσες μόνος του τώρα. Βοηθιέται λιγάκι, αλλά τις περισσότερες ανάσες τις κάνει μόνος του... Αισθανόμαστε καλύτερα, ήταν σοκ. Ήταν πολύ άγριο αυτό που έγινε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γκάζι: Άφαντος ο «πιστολέρο»

Την ίδια ώρα, τα ίχνη του «πιστολέρο» που άνοιξε πυρ εναντίον των Κρητικών στο Γκάζι παραμένει άφαντος και τα ίχνη του έχουν χαθεί. 

Πληροφορίες ανέφεραν ότι θα προσπαθήσει να διαφύγει στη Μάλτα ή την Τουρκία, ωστόσο, όπως έχει φανεί μέχρι σήμερα, δεν επιχείρησε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, αναφερόταν ότι οι δικοί του άνθρωποι θα προσπαθούσαν να τον πείσουν να παραδοθεί, ωστόσο ούτε αυτό συνέβη.

Η αστυνομία βρίσκεται ακόμα σε επιφυλακή και θεωρούν ότι σε περίπτωση που εντοπιστεί θα προβάλλει αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top