Γκάζι: «Νιώθω τυχερός», λέει ο 28χρονος Κρητικός που πυροβολήθηκε

Ασύλληπτος παραμένει ο πιστολέρο της αιματηρής επίθεσης

Τι δήλωσε ο 28χρονος Κρητικός που πήρε εξιτήριο / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στην οικογένειά του επέστρεψε ο ένας από τους τρεις Κρητικούς που δέχθηκαν πυροβολισμούς στο Γκάζι την περασμένη εβδομάδα. «Νιώθω τυχερός», υποστήριξε ο 28χρονος.

Γκάζι: «Δεχτήκαμε 3 σφαίρες στο κεφάλι και ζήσαμε. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό»

Ο 28χρονος Γιάννης είναι ο ένας από τους τρεις τραυματίες της παρέας των Κρητικών που δέχθηκαν την αιματηρή επίθεση από τον μπράβο της νύχτας στο Γκάζι. Ο αδελφός του που δέχθηκε τη σφαίρα στο κεφάλι και έχει υποβληθεί σε αλλεπάλληλα χειρουργεία, εξακολουθεί να δίνει «μάχη» για τη ζωή του.

Γκάζι: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος -«Mε το όπλο στα πόδια, φώναζε "μη μιλάς"»

Γκάζι

Μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο επέστρεψε στο σπίτι του, στα Μάλια της Κρήτης και μίλησε το περιστατικό που τον σημάδεψε, αλλά και τον αδελφό του που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καταστολή.

Γκάζι: «Μας πέταξαν ένα μπουκάλι με νερό και ο 37χρονος νευρίασε»

Η στιγμή της επίθεσης που δέχτηκαν, όπως περιέγραψε, είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής του. Μέσα σε όλα αυτά αισθάνεται τυχερός που γλίτωσε και κυκλοφορεί ανάμεσα μας. 

«Νιώθω τυχερός για έτσι όπως κατέληξα, δηλαδή που δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου που έχω περάσει και θα συνεχίσει, εφόσον έχω αδελφό μέσα στο νοσοκομείο. Μέχρι να μη μείνει τίποτα στον ορίζοντα θα περάσουν χρόνια», δήλωσε.

Γκάζι - Κρητικός τραυματίας

Γκάζι: Ασύλληπτος ο πιστολέρο

Την ίδια ώρα, ο πιστολέρο, ο 37χρονος Αλβανός κακοποιός με το βαρύ ποινικό μητρώο παραμένει ακόμα ασύλληπτος. 

Σήμερα συμπληρώνεται μια εβδομάδα και παραμένει άφαντος, δεν υπάρχει ούτε ένα ίχνος του, με τα στελέχη της αστυνομίας να προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε στοιχείο.

Πιστολέρο Γκάζι

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top