Γκάζι: «Μας πέταξαν ένα μπουκάλι με νερό και ο 37χρονος νευρίασε»

Τι κατέθεσε ο κατηγορούμενος - Πώς περιέγραψε την αιματηρή συμπλοκή

Λίγες ώρες πριν δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή, ο Αλβανός κακοποιός που παραδόθηκε για το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι, μέσω του Star ζητά «συγγνώμη» από τις οικογένειες των τραυματιών.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας αφαιρέθηκε η σφαίρα από το κεφάλι του 33χρονου τραυματία και το Star εξασφάλισε φωτογραφία - ντοκουμέντο. 

Ο πατέρας του μίλησε στο Star για τις κρίσιμες ώρες του παδιού του στη ΜΕΘ. «Τα δυο παιδιά θα πάρουν εξιτήριο τις επόμενες μέρες απ' ότι βλέπω, ο μεγάλος είναι στην εντατική. Σήμερα έκανε την αξονική, αύριο θα έχουμε νέα. Να τους πιάσουν και τους δυο να σαπίσουν στη φυλακή, αυτό με δικαιώνει» είπε.

Γκάζι: Εξιτήριο την Παρασκευή για τους δύο Κρητικούς που πυροβολήθηκαν

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Αν μπορούσα να αποτρέψω τους πυροβολισμούς, θα το έκανα»

«Ζητώ συγγνώμη απο τις οικογένειες των παιδιών που δεν μπόρεσα να σταματήσω όσα έγιναν και εύχομαι να πάνε όλα καλά για την υγεία τους. Είμαι σοκαρισμένος, δεν ήξερα για το όπλο, εάν το γνώριζα δε θα τον συναντούσα κι αν το γνώριζα θα έκανα ό,τι μπορούσα για να μην κατέβει από το αμάξι» είπε ο κατηγορούμενος στο Star.

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, υποστήριξε πως η κατάσταση ξέφυγε όταν  -όπως ισχυρίζεται-  οι νεαροί Κρητικοί πέταξαν ένα μπουκάλι προς το τζιπ.

Γκάζι: Αυτός είναι ο πιστολέρο Ν.Ι. που πυροβόλησε τους νέους από την Κρήτη

«Το αυτοκίνητο πάτησε σε μια λακούβα με νερό και έβρεξε την παρέα των παιδιών που ήταν στο πεζοδρόμιο. Ένας από τους νεαρούς γύρισε και του είπε “Τι κάνεις ρε …..”. Είχε ένα μπουκάλι στο χέρι και του το πετάει. Ήταν κατεβασμένο το τζάμι του αυτοκινήτου και ο 37χρονος νευρίασε. Σταματάει το τζιπ. Κατεβαίνει κάτω και του ζητάει τον λόγο: “Ποιον είπες  …. ρε”. Κατεβαίνω και εγώ για να προσπαθήσω να τον συγκρατήσω. Τότε ο νεαρός είπε πως εντάξει δεν είπα εσένα. Λέει ”οκ” και γυρνάει να πάει προς το αυτοκίνητο» κατέθεσε.

Τότε ο νεαρός τον έφτυσε στο πρόσωπο, έριξε γροθιά στον φίλο του και βγήκε το όπλο, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος.

Αστυνομικοί έλεγξαν το τζιπ πριν το επεισόδιο και δε βρήκαν όπλο

Νωρίτερα οι δυο Αλβανοί βρίσκονταν σε μπαρ στο Κολωνάκι και διασκέδαζαν με τον 37χρονο να έχει καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοολ, ενώ μετά τους πυροβολισμούς ήταν τόσο ψύχραιμος που πήγε τον συλληφθέντα στο σπίτι του.

Η δικηγόρος του δηλώνει πως αστυνομικοί της ΔΙΑΣ είχαν προχωρήσει σε έλεγχο του τζιπ τέσσερις ώρες πριν το συμβάν, χωρίς να εντοπίσουν κάτι παράνομο.

«Έγινε έλεγχος στις 2.15 της ίδιας ημέρας στο όχημα και δεν προέκυψε ότι κατείχε το όπλο και δεν προέκυψε ότι απασχολούσε ο οδηγός. Ήταν η ώρα που μετέβαινε ο οδηγός να παραλάβει τον πελάτη μου απο την κατοικία του» είπε η δικηγόρος του.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ.:

  • έγινε έλεγχος από την Άμεση Δράση 
  • τo σύστημα δεν έδειχνε να είναι ανεπιθύμητος στη χώρα 
  • είχε έγγραφα νόμιμα 

Αυτό φαίνεται να εξηγείται καθώς όταν μπήκε δεύτερη φορά στην Ελλάδα, είχε αλλάξει τα στοιχεία του και είχε αυτά του νεκρού αδερφού του, σκληρού κακοποιού που πέθανε μετά απο συμπλοκή με αστυνομικούς στην Αλβανία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top