Γκάζι: Εξιτήριο την Παρασκευή για τους δύο Κρητικούς που πυροβολήθηκαν

Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι

«Βαρύ» ποινικό μητρώο έχει ο Ε.Γ. που έριξε το χαστούκι στον Κρητικό 

Εξιτήριο θα πάρουν δύο από τους τρεις Κρητικούς που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Γκάζι: Χαμόγελα για τον 34χρονο – Βγήκε από το δεύτερο χειρουργείο

Σύμφωνα με το Creta24, οι δύο 28χρονοι αναμένεται να λάβουν εξιτήριο την Παρασκευή και να επιστρέψουν στην Κρήτη. Την ίδια στιγμή, σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του 34χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι εξ' επαφής. Μετά τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, κατά την οποία οι γιατροί του αφαίρεσαν την σφαίρα από το κεφάλι, εξακολουθεί να είναι σε καλή κατάσταση και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.

Γκάζι: «Δικαίωση θα ένιωθα αλλιώς, αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ»

Ο 33χρονος από την Αλβανία με τα αρχικά Ε.Γ. που συνελήφθη από τις Αρχές, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή. Ο κατηγορούμενος ως συνεργός, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να πλησιάζει τα θύματα και να τα πυροβολεί, ενώ στη συνέχεια απομακρύνεται αργά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top