Γκάζι: «Δικαίωση θα ένιωθα αλλιώς, αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ»

Ξεσπά ο πατέρας του 34χρονου που τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Σε σοβαρή κατάσταση κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 34χρονος Κρητικός, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από έναν 37χρονο Αλβανό έξω από club στο Γκάζι

Γκάζι: Χαμόγελα για τον 34χρονο – Βγήκε από το δεύτερο χειρουργείο

Οι δύο δράστες έχουν βαρύ ποινικό μητρώο και είναι γνωστοί στις αρχές. Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κ. Δημογλίδου, ο 37χρονος, ο οποίος αναζητείται είχε απελαθεί δύο φορές από τη χώρα μας, όμως είχε επιστρέψει με πλαστά χαρτιά. 

Ο πατέρας και ο θείος του θύματος μίλησαν στο Mega και δεν έκρυψαν την οργή τους για όσα συνέβησαν για ασήμαντη εντελώς αφορμή. 

«Από χθες που έκανε το χειρουργείο ο Δημήτρης, δεν έχω καμία ενημέρωση… έγινε για το τίποτα… τρελοί ήταν; Μαστουρωμένοι; Δεν ξέρω. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει αυτό που έγινε. Δεν υπήρχε λόγος να διαπληκτιστούν. Εγώ δικαίωση θα ένιωθα αλλιώς, αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ. Καμία δικαίωσή δεν νιώθω όταν έχω δυο παιδιά με σφαίρες στο νοσοκομείο. Εγώ θέλω να γίνουν καλά τα παιδιά. Τίποτα άλλο», είπε ο πατέρας του 34χρονου.

Γκάζι:  Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για τον 33χρονο - θύμα του πιστολέρο   

Ο θείος του 34χρονου μίλησε για την κατάσταση του αδελφού του, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε από τα πυρά του 37χρονου πιστολέρο. 

«Έκανε αξονική ο Φραγκίσκος, η οποία δείχνει κάποιο αιμάτωμα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι η θεραπεία που θα ακολουθήσουν και τι ακριβώς περιμένουν οι γιατροί πριν του δώσουν το οκ για να φύγει από το νοσοκομείο. Βγήκε από τη μονάδα αυξημένης παρακολούθησης και μπήκε κανονικά σε θάλαμο. Δεν πέρασε ξυστά, του τρύπησε το κεφάλι, την έφαγε κανονικά, πέρασε από το αυτί του και βγήκε από το μάγουλό του. Μιλάει με πολύ μικρή κίνηση. Δεν μπορεί να κινήσει την άνω γνάθο του. Ίσα ίσα δηλαδή, δεν μπορεί να μασήσει ακόμα, του δίνουμε αλεσμένη τροφή», είπε και πρόσθεσε:

Γκάζι: Αυτός είναι ο πιστολέρο Ν.Ι. που πυροβόλησε τους νέους από την Κρήτη

«Δεν είναι παιδιά που γυρεύουν τον καυγά. Είναι κανονική εκτέλεση. Τα παιδιά είναι από κάποια απόσταση. Ο Φραγκίσκος είναι αυτός που δείχνει να χτυπάει αυτόν που έχει το όπλο και μετά πάει να γυρίσει να φύγει και τον πυροβολεί εν ψυχρώ στο κεφάλι. Αν το προσέξεις στο βίντεο, δείχνει καθαρά ότι ο Γιάννης απομακρύνει με το ένα χέρι τον Φραγκίσκο και το άλλο κρατάει σε απόσταση τον άλλο που βγάζει το πιστόλι. Πριν βγάλει το πιστόλι φαίνεται πως ο Γιάννης προσπαθεί να ηρεμήσει κάπως τον Φραγκίσκο που έχουν καμία ανταλλαγή λέξεων με αυτόν που χρησιμοποιεί το πιστόλι. Φαίνεται καθαρά ότι αμύνονται είναι ολοφάνερο».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top