Δουλέμπορος που αναζητούνταν στη Ροδόπη συνελήφθη στην Καρδίτσα

Ο δουλέμπορος κρατείται και θα μεταχθεί στην Κομοτηνή για να απολογηθεί

χειροπεδες

Σε μια υπόθεση μεταφοράς παράνομων αλλοδαπών σε περιοχές της Θράκης, κατηγορείται ότι εμπλέκεται ένας Έλληνας,που εντοπίστηκε στους Σοφάδες Καρδίτσας από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι του έβαλαν χειροπέδες το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

Είχε εκκρεμές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παράνομης διακίνησης μεταναστών. O άνδρας κρατείται με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας και πρόκειται να μεταφερθεί στην Κομοτηνή για να απολογηθεί.

Συνελήφθησαν φυγόποινοι

Στα Τρίκαλα συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών για διατάραξης κοινής ησυχίας, αλλά δεν την είχε εξαγοράσει και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, συνελήφθη στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας, επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 20 ημερών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top