Νέα Σμύρνη: «Είμαι πονεμένο παιδί» - Τι είπε στην απολογία ο αδελφοκτόνος

Προφυλακίστηκε ο 18χρονος που σκότωσε τον αδελφό του με ψαλίδι

Τι κατέθεσε στις αρχές ο 18χρονος που σκότωσε τον αδελφό του με ψαλίδι στη Νέα Σμύρνη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε σήμερα η κηδεία του 16χρονου παιδιού, που βρήκε φρικτό θάνατο από τον αδελφό του, μετά από καβγά για μια μπλούζα στη Νέα Σμύρνη. Την ώρα του τελευταίου «αντίου», ο καθ΄ομολογίαν αδελφοκτόνος απολογούταν και ισχυριζόταν ότι όσα έγιναν ήταν ατύχημα.

Νέα Σμύρνη: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του 16χρονου Τόλη

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 18χρονος που έπληξε θανάσιμα τον μικρότερο αδελφό του με ψαλίδι, το βράδυ της Τρίτης στο διαμέρισμα τους στη Νέα Σμύρνη.

Νέα Σμύρνη: «Τόλη μου δεν το ήθελα, σύνελθε για μένα», φώναζε ο 18χρονος

Η απολογία του 18χρονου, κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία, δόθηκε ενώ είχε ξεκινήσει η κηδεία τού 16χρονου αδελφού τού δράστη.

Ο αδελφοκτόνος επανέλαβε όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, επιμένοντας πως δεν είχε πρόθεση να βλάψει τον αδελφό του και ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του 16χρονου ήταν ένα ατύχημα που έγινε όταν ο ίδιος προσπάθησε να αμυνθεί σε δύο γροθιές που του έριξε στο πρόσωπο το θύμα.

«Είμαι ένα πονεμένο παιδί» - Τι είπε στην απολογία του ο 18χρονος αδελφοκτόνος

Ο 18χρονος υποστήριξε στην απολογία του ότι αγαπούσε και αγαπάει ακόμα τον αδελφό του και ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να τον σκοτώσει. Ισχυρίστηκε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή με το ψαλίδι και ότι είναι ένα πονεμένο παιδί που έχει περάσει πολλά στο οικογενειακό περιβάλλον του.

Υπεραγαπώ ακόμη τον μικρότερο αδελφό μου και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως έχει φύγει από την ζωή. Νομίζω ότι ζει.

«Είμαι ένα πονεμένο παιδί από τα πρώτα έτη τις ζωής μου, καθώς οι παραστάσεις που ζούσα καθημερινά, αλλά και το διαζύγιο που τελικά επήλθε μεταξύ των γονέων μου με επηρέασε τόσο εμένα, όσο και τον μικρότερο αδελφό μου στη διαμόρφωση της προσωπικότητας μας στην ευαίσθητη ηλικία που τότε ήμουν ανήλικος. Σήμερα είμαι σχεδόν 18 ετών, πρόσφατα ενηλικιώθηκα και είναι αληθές πως δεν είχα προσχεδιάσει την ενέργειά μου, αλλά ούτε και υπάρχουν προπαρασκευαστικές μου πράξεις που να δηλώνουν ότι επιθυμούσα τον επακολουθήσαντα φόνο του αδελφού μου».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top