Επεισόδια στου Ρέντη: «Ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα»

Συγκλονίζει ο παππούς του 31χρονου αστυνομικού

Ρέντη: Συγκλονίζει ο παππούς του νεαρού αστυνομικού που δίνει μάχη για τη ζωή του / Βίντεο από MEGA

«Πήγαιναν όλα καλά ώσπου ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα» είναι τα συγκλονιστικά λόγια του παππού του αστυνομικού, που δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Πώς οι άνδρες της διμοιρίας του κράτησαν τον 31χρονο στη ζωή

«Καλό παιδί, έφυγε από το Λύκειο πήγε έδωσε στη σχολή, πέρασε στη σχολή κατευθείαν, πήγε στα ΜΑΤ στην Αθήνα. Από την Αθήνα εκεί πέρα πήγαιναν όλα καλά, ώσπου ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα και τον χτύπησαν», δήλωσε στο MEGA ο παππούς του αστυνομικού που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Η αγωνία για την εξέλιξη της υγείας του κορυφώνεται. Σε ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου αναφέρεται πως «κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις  αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων».

Ρέντη: Πού στρέφονται οι έρευνες - Στο «μικροσκόπιο» οι φωτοβολίδες

«Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο  ιατρικό ανακοινωθέν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top