Ρέντη: Πού στρέφονται οι έρευνες - Στο «μικροσκόπιο» οι φωτοβολίδες

Καρέ καρέ αναλύει η ΕΛΑΣ τα βίντεο

Οι αστυνομικοί μελετούν τα βίντεο από την περιοχή του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη καρέ καρέ προκειμένου να εντοπίσουν τον άνθρωπο που εκτόξευσε σε ευθεία βολή τη ναυτική φωτοβολίδα τραυματίζοντας τον 31χρονο αστυνομικό.

Οπαδική βία: «Ως εδώ» το μήνυμα Μητσοτάκη στη σύσκεψη στο Μαξίμου!

«Στον χώρο του γηπέδου βρέθηκαν ρούχα, υπολείμματα καμένων ρούχων στις τουαλέτες, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών, κροτίδες και φωτοβολίδες. Εκτιμάται ότι ίσως να είναι αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον των αστυνομικών. Έβαλαν φωτιά σε ρούχα στις τουαλέτες του κλειστού γυμναστηρίου είτε για να προκαλέσουν πανικό και να αναγκάσουν τους αστυνομικούς να ανοίξουν τις πόρτες για να φύγουν είτε για να καταστρέψουν κάποια σημαντικά για την έρευνα στοιχεία», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κ. Δημογλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star, οι αστυνομικοί έχουν στρέψει την προσοχή τους σε ένα από τα τρία υπολείμματα φωτοβολίδων που βρέθηκαν. Θεωρούν ότι ενδεχομένως να έχει σχέση με τη φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε τραυματίζοντας τον αστυνομικό.

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ έχουν μπει επίσης τα βίντεο, τα οποία αναλύουν καρέ καρέ. Πάντως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο άνθρωπος που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα να μην είναι ανάμεσα στους 424 που είχαν προσαχθεί.

Αποκαλυπτικές είναι και οι πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του Star σχετικά με τους χούλιγκαν που φέρονται να έψαχναν τη διμοιρία των ΜΑΤ στα στενά γύρω από το γήπεδο πριν τη δολοφονική επίθεση.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top