Οπαδική βία: «Ως εδώ» το μήνυμα Μητσοτάκη στη σύσκεψη στο Μαξίμου!

Τα «σκληρά μέτρα» που είναι «στο τραπέζι»

Σε σκληρά μέτρα για τον επαγγελματικό αθλητισμό που θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα προσανατολίζεται η κυβέρνηση. Όλες οι επιλογές εξετάστηκαν σήμερα σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να στέλνει ξεκάθαρο και αυστηρό μήνυμα.

Μαξίμου: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για την οπαδική βία

Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ του Γιώργου Ευγενίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star με τον Σπύρο Λάμπρου για τα όσα διημείφθησαν στη σύσκεψη.

Σύμφωνα με τον πολιτικό σχολιαστή του Star, πηγή με γνώση της συζήτησης στο Μέγαρο Μαξίμου, έλεγε ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι στη γραμμή «ως εδώ». Είναι αποφασισμένος να παρθούν σκληρές αποφάσεις, με οριζόντιο χαρακτήρα και να μην υπάρξουν πάλι λύσεις-μπαλώματα που επιτείνουν το πρόβλημα. 

Οπαδική βία: «Ως εδώ» το μήνυμα Μητσοτάκη στη σύσκεψη στο Μαξίμου!

Πληροφορίες του Γιώργου Ευγενίδη για το μήνυμα Μητσοτάκη στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Τα δύο σενάρια για «σκληρά μέτρα» που είναι «στο τραπέζι»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, τα κεντρικά σενάρια «στο τραπέζι» είναι δύο: είτε να γίνονται οι αγώνες των επαγγελματικών πρωταθλημάτων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ κεκλεισμένων των θυρών για ένα ικανό διάστημα μέχρι οι ΠΑΕ και οι ΚΑΕ να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, είτε ακόμα και να υπάρξει αναστολή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων επίσης για ικανό διάστημα.

Εκτίμηση του Γιώργου Ευγενίδη είναι πως προβάδισμα έχει το πρώτο σενάριο, ενώ δεν αποκλείεται να ληφθούν και επιπλέον μέτρα για τη λειτουργία των συνδέσμων των ομάδων.

Αυτά βρήκε η ΕΛΑΣ στου Ρέντη - Κροτίδες, φωτοβολίδες και καμένα ρούχα

Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση είναι σε επικοινωνία για τις αποφάσεις και με τα ευρωπαϊκά όργανα του αθλητισμού, όπως με την UEFA καθώς πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ενδεικτική της σοβαρότητας της κατάστασης, πάντως, είναι και η συμμετοχή του διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη στη σημερινή σύσκεψη.

Ρέντη: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό

Τις ανακοινώσεις θα κάνει τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και ως τότε ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από τους υπουργούς του «σιγή ιχθύος». 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top