Ομοφοβικό παραλήρημα του Μητροπολίτη Σεραφείμ για τον Στέφανο Κασσελάκη

Σάλος με τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας και κορκινογενέσεων!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε  ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει «ως δήθεν κανονικότητα την παρέκκλισή του». Αυτό που προκάλεσε, όμως, αντιδράσεις, είναι πως ο ιεράρχης ενοχοποιεί την ομοφυλοφυλία για κορκινογενέσεις.

Ο Κασσελάκης δείχνει την πόρτα εξόδου στην ομάδα Αχτσιόγλου

Με ένα.... άκρως ομοφοβικό κείμενο, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ρίχνει τα βέλη του στον Στέφανο Κασσελάκη. Ο ιεράρχης, άφησε άφωνη την επιστημονική κοινότητα, στην προσπάθειά του να... τεκμηριώσει ιατρικά, πώς η ομοφυλοφυλική επαφή προκαλεί καρκίνο και ως εκ τούτου ... πιθανό θάνατο! 

«Η σωματική πρακτική της ομοφυλοφιλίας και των δύο φύλων είναι ο ασφαλέστατος δρόμος για τις καρκινογενέσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης.

Παρότι ξεκίνησε το μακροσκελέστατο κείμενό του στο ekklisiaonline επισημαίνοντας πως σέβεται τον Στέφανο Κασελάκη όπως κάθε άνθρωπο, ο ιεράρχης εξαπέλυσε μύδρους και κατα του Τάιλερ Μακμπέθ

«Ο Στέφανος Κασσελάκης επαίρεται δημοσίως με τον ατυχή νεανία που αποκαλεί "σύζυγόν" του και με τον οποίον ετέλεσε "γάμον" στην υπερατλαντική χώρα, εμμέσως υποδεικνύων πρότυπο για την ζωή των νέων ανθρώπων και εμφανίζων ως δήθεν κανονικότητα την παρέκκλισήν του», ισχυρίστηκε.

Διαρκής Ιερά Σύνοδος: «Αυτές οι θέσεις είναι γνώμη του Μητροπολίτη Πειραιώς»

Αποστάσεις από όσα υποστήριξε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, κρατά η Εκκλησία της Ελλάδος, που επισημαίνει ότι αυτές οι θέσεις απηχούν τη γνώμη του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ξεκαθαρίζοντας, μάλιστα, ότι η Εκκλησία δεν έχει αποφανθεί για τέτοια θέματα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top