Τέμπη: O χώρος που φυλάσσονται τα βαγόνια πλημμύρισε στην κακοκαιρία Daniel

Τα υπολείμματα που βρέθηκαν έχουν σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ

Δείτε το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι εννιά μήνες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, εντοπίστηκαν ανθρώπινα υπολείμματα στην αυτοψία που έγινε με εντολή της ανακριτικής αρχής. 

Τέμπη: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα υπολείμματα στο κυλικείο και σε βαγόνι!  

Εννιά μήνες μετά βρίσκονται ακόμη στοιχεία κρίσιμα για την έρευνα. Η Τασούλα Παπανικολάου αποκάλυψε μάλιστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ότι αυτός ο χώρος όπου φυλάσσονται τα συντρίμμια έχει πλημμυρίσει εξαιτίας της κακοκαιρίας «Daniel»

Σε έγγραφο της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας προς τον Εφέτη Ανακριτή αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο εν λόγω χώρος πλημμύρισε σε όλη του την έκταση. Σε μερικά σημεία  της περιφραγμένης έκτασης, το νερό έφτασε το 1 μέτρο. Μάλιστα, ζητείται τα συντρίμμια να μεταφερθούν σε άλλο χώρο. Σημειώνεται ότι για τη φύλαξη των βαγονιών απασχολούνται αρκετοί αστυνομικοί.

Τα νέα ευρήματα στα βαγόνια και η διευκρίνιση της Εισαγγελίας Αρείου Πάγου

Τα ευρήματα εντοπίστηκαν στο καμένο βαγόνι του κυλικείου και στο μπροστινό μέρος του πρώτο βαγονιού της δεύτερης θέσης. Πρόκειται για το βαγόνι με τον αριθμό Β2.

Στο σημείο πήγαν δύο ιατροδικαστές από τη Λάρισα και τα στοιχεία έχουν σταλεί στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να γίνει η ανάλυση και η ταυτοποίηση.

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διευκρινίζει μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι έχουν βρεθεί υπολείμματα και όχι μέλη. Η εξέλιξη αυτή, πάντως, έχει σοκάρει τους συγγενείς των θυμάτων, ενώ από την ταυτοποίηση θα προκύψει αν υπάρχουν και αδήλωτοι επιβάτες, κάτι που προς το παρόν δε φαίνεται να προκύπτει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top