Ανατροπή στην Κω: Δε σκότωσε τη 43χρονη ο σύντροφός της που είχε φυλακιστεί

Ο δολοφόνος εντοπίστηκε στη Γερμανία εννέα χρόνια μετά το έγκλημα

Ανατροπή στη δολοφονία 43χρονης στην Κω το 2014. Εννέα χρόνια μετά, βρέθηκε ο άνθρωπος που την κατακρεούργησε, δικαιώνοντας τον σύντροφο του θύματος που φυλακίστηκε άδικα για τον θάνατό της.

Βρέθηκε στη Γερμανία ο δολοφόνος της 43χρονης μητέρας τριών παιδιών από τη Ρουμανία, που τον Απρίλιο του 2014 εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού της. Ήταν γυμνή και έφερε τραύματα από μαχαίρι στο αιδοίο, την καρωτίδα και την εξωτερική πλευρά του αριστερού στήθους.

Για τον θάνατό της είχε φυλακιστεί ο 54χρονος σήμερα σύντροφός της, αλβανικής καταγωγής. Στις 6η Νοεμβρίου αναμένεται να δικαστεί ξανά στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, όμως, γι΄αυτόν η δικαίωση ήρθε νωρίτερα.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής συνελήφθη στη Γερμανία για κλοπή. Μετά από έρευνα ταυτοποιήθηκε το αποτύπωμά του, ενώ κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε ότι αυτός ήταν εκείνος που σκότωσε με απίστευτη αγριότητα τη 43χρονη μητέρα.

Ο 54χρονος που βρισκόταν άδικα στη φυλακή από τότε, έχει αφεθεί ήδη ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, με ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, κατόπιν όμοιας εισήγησης του Εισαγγελέα της έδρας και σε ικανοποίηση αιτήσεως αναστολής της ποινής του.

Ανατροπή με τη δολοφονία 43χρονης στην Κω

Η 43χρονη από τη Ρουμανία βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού της, με τραύματα στο αιδοίο, την καρωτίδα και το στήθος / Φωτογραφία αρχείου dimokratiki.gr

Το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε την Κω

Ήταν 14 Απριλίου 2014 στις 2 το μεσημέρι, όταν το Τμήμα Ασφαλεία της Κω δέχθηκε κλήση για μια γυναίκα που είχε βρεθεί νεκρή στην περιοχή Πλατάνι.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του θύματος, όπου τους περίμενε ο σύντροφος του θύματος σε κατάσταση πανικού. «Την σφάξανε ρε παιδιά, δεν μπορώ να το πιστέψω, ποιος το έκανε ρε παιδιά». 

Ο άνδρας είχε επιστρέψει στο σπίτι, λίγα λεπτά αφότου οι γείτονες άκουσαν την 43χρονη μητέρα τριών παιδιών να φωνάζει. Βρισκόταν στη δουλειά του την ώρα του εγκλήματος, κάτι που επιβεβαιώθηκε τόσο από τον εργοδότη του, όσο και από βιντεοληπτικό υλικό, από κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή.

Κως: Μπήκε στη φυλακή άδικα για τη δολοφονία της συντρόφου του

Οι γείτονες της Ρουμάνας άκουσαν φωνές και λίγα λεπτά αργότερα είδαν τον σύντροφό της πανικοβλημένο / Φωτογραφία αρχείου dimokratiki.gr

Κατά την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι, δεν εντοπίστηκαν σημάδια παραβίασης. Ο σύντροφος της Ρουμάνας υποστήριξε ότι μπήκε με τα κλειδιά του στο σπίτι και ότι την μπαλκονόπορτα την άνοιξε προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες. Εκείνοι, ισχυρίστηκαν ότι άκουσαν τη γυναίκα να ουρλιάζει και λίγο αργότερα να εμφανίζεται εκείνος σε κατάσταση πανικού.

Τα στοιχεία αυτά δε στάθηκαν αρκετά για τον 54χρονο, ο οποίος φυλακίστηκε. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε να αποδείξει την αθωότητά του. Οι συνήγοροι υπεράσπισής του επέμειναν στο γεγονός ότι από τις έρευνες που διενεργήθηκαν προέκυψε ότι στον χρόνο που έγινε το έγκλημα ο ίδιος ήταν στην εργασία του, ενώ παραπέρα υποστήριξαν ότι ο φονιάς κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς και από τις έρευνες DNA δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του, ενώ βρέθηκε σε νύχι, στο δεξί χέρι και στο παντελόνι του θύματος γενετικό υλικό από άγνωστο άνδρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top