28η Οκτωβρίου: Συγκίνησε ο σημαιοφόρος με οπτική αναπηρία στην παρέλαση

Παρέλασε ο μοναδικός μαθητής στους Αρκιούς

Συγκίνηση προκάλεσε στην Καλαμαριά ο 11χρονος Λέανδρος, ο οποίος έχασε την όρασή του σε ηλικία 2,5 ετών και συμμετείχε σήμερα στη μαθητική παρέλαση

«Μόνο οι ελεύθερες ψυχές κρατάνε ελεύθερες πατρίδες» - Συγκλόνισε ο πιλότος

«Νιώθω ενθουσιασμένος που μπορώ να συμμετάσχω με το σχολείο μου στην παρέλαση και εύχομαι όλα τα παιδιά με αναπηρία να μπορούν να παρελάσουν. Και δεν πρέπει να τα αποκλείουμε από πουθενά!», ανέφερε ο μικρός Λέανδρος σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

Λαμπρό παράδειγμα ο μαθητής με απώλεια όρασης στο Αγρίνιο

Κύμα συγκίνησης και χειροκροτήματος έλαβε ένας μαθητής από το Αγρίνιο με ολική απώλεια όρασης που συμμετείχε στην παρέλαση στη Γαβαλού Μακρυνείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, ο μαθητής της πρώτης τάξης του Γυμνασίου ήταν παραστάτης και όπως είπε, ένιωσε μεγάλη τιμή που παρήλασε. 

Παρέλασε ο μοναδικός μαθητής στους Αρκιούς

Ψηλά τη σημαία κράτησαν οι μαθητές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Λιγοστά τα παιδιά στα ακριτικά νησιά που παρήλασαν με περίσσεια υπερηφάνεια, καταχειροκροτήθηκαν και συγκίνησαν. 

Για ακόμα μία φορά πραγματοποιήθηκε με περηφάνια η μαθητική παρέλαση στους Ακριτικούς Αρκιούς. Εκεί, παρέλασε και ο Χρήστος Καμπόσος, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο του νησιού και παρήλαυνε μόνο του, όπως και δύο μαθητές από σχολείο της Πάτμου.

Κως: Μαθητές και στρατιώτες στην παρέλαση

Στην Κω, πλημμύρισε η παραλιακή λεωφόρος από πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την μαθητική αλλά και τη στρατιωτική παρέλαση. Τα ακριτικά νησιά είναι «αστακοί» και το μήνυμα αυτό πέρασε και σήμερα με τις εικόνες από την παρέλαση.

Χειμάρρα: Συγκινητικές στιγμές στο ελληνικό σχολείο

Οι μαθητές του Ελληνικού Σχολείου «Όμηρος Χειμάρας», τίμησαν και φέτος την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον προαύλιο χώρο των σχολικών εγκαταστάσεων και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε για να τιμήσει την εθνική Επέτειο.

Στην Χειμάρρα βρέθηκε και το 1ο δημοτικού σχολείου Βούλας, όπου όλοι μαζί στο τέλος έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top