Κολωνός: 13χρονη αγνοούταν για μέρες - Συνελήφθη 18χρονος για ασέλγεια

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω social media

Κολωνός: Σύλληψη 18χρονου Για Ασέλγεια Σε 13χρονη

Ένα 13χρονο κορίτσι αναζητούταν τις τελευταίες ημέρες από τους γονείς του, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές. Τελικά η ανήλικη εντοπίστηκε να περιπλανιέται στην Ομόνοια, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη ενός 18χρονου για ασέλγεια.

Τα ίχνη της 13χρονης χάθηκαν ξαφνικά την περασμένη Πέμπτη 12/10. Οι γονείς της φέρεται να ενημέρωσαν τις αρχές για την υπόθεση την ίδια μέρα, όμως δεν υπήρχε καμία εξέλιξη. Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας 16/10 απευθύνθηκαν σε μια ομάδα ΔΙΑΣ, από την οποία ζήτησαν βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν τη 13χρονη να περιφέρεται χαμένη στην περιοχή της Ομόνοιας. Οι αστυνομικοί την οδήγησαν στο Α.Τ. της περιοχής και ενημέρωσαν τους γονείς της ότι τη βρήκαν.

Το κορίτσι ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε ασταμάτητα. Μετά από ώρες αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχε γνωρίσει έναν 18χρονο αλβανικής καταγωγής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος το περασμένο Σάββατο την οδήγησε στο σπίτι του στον Κολωνό, όπου τη βίασε.

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τον 18χρονο και τον συνέλαβε για ασέλγεια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top