Οδυσσέας Σταμούλης: Σε βαθιά θλίψη-Τα ερωτήματα για τον πνιγμό του γιου του

«Είναι δύσκολα, υπεραγαπούσε το παιδί του»

Όσα είπε ο Ισίδωρος Σταμούλης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αδερφός του μετά τον πνιγμό του γιου του / Βίντεο από ANT1

Βυθισμένος στη θλίψη είναι ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά την τραγική απώλεια του γιου του, που πνίγηκε πριν από δύο μήνες στους Φούρνους Ικαρίας. «Έχει αποσυρθεί, υπεραγαπούσε το παιδί του», λέει ο αδερφός του.

Οδυσσέας Σταμούλης: Συγκλονίζει ο αδερφός του για τον χαμό του ανιψιού του

Ο Ισίδωρος Σταμούλης, μίλησε στο Πρωινό στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται o γνωστός ηθοποιός.

«Κανείς δεν ξέρει πώς το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα. Ήταν περίπου 15 μέτρα μακριά η σημαδούρα από την παραλία» ανέφερε αρχικά ο αδερφός του Οδυσσέα Σταμούλη.

Αβάσταχτος ο πόνος στο μνημόσυνο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα αν η σημαδούρα ήταν του Λιμενικού, αν την έβαλε ο Δήμος. Δεν ξέρω. Ο αδελφός μου είναι όπως θα ήταν ο οποιοσδήποτε γονιός που χαλάει η σειρά και φεύγει πρώτα το παιδί και μετά ο γονιός. Δεν μπορεί να είναι καλά, το καταλαβαίνετε. Είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπούσε το παιδί του. Είναι κάτι τραγικό που δεν μπορεί να το κατανοήσει κανείς, ούτε εγώ που είμαι αδελφός και θείος. Εγώ ξεχνιέμαι, ο αδελφός μου δε μπορεί να ξεχαστεί. Έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά, είναι δύσκολα».

Πνιγμός 11χρονου: «Το πόδι του γιου του Σταμούλη μπλέχτηκε στη σημαδούρα»

Στην εκπομπή μίλησε επίσης ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη.

«Έχουμε ερευνήσει τα πάντα όσον αφορά τις αδειοδοτήσεις και με ποιων τις "ευλογίες" μπήκαν οι σημαδούρες πριν το συμβάν» είπε ο κ. Μαρακάκης, συμπληρώνοντας:

«θέλουμε στο τέλος του μήνα δύο δύτες να κάνουν εκ νέου αυτοψία μαζί με τον πραγματογνώμονα που έχει οριστεί στο πλαίσιο της προανάκρισης. Αυτό για εμάς είναι κρίσιμο, διότι ο μικρός δεν πνίγηκε από φαγητό ή γιατί δεν ήξερε κολύμπι. Μπλέχτηκε το πόδι του στο σχοινί που στηρίζει τη σημαδούρα. Σε αυτό οφείλεται ο πνιγμός του και σε τίποτα άλλο».

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η παραλία στην οποία συνέβη το τραγικό συμβάν ήταν τόσο οικεία στο αδικοχαμένο παιδί, που ήταν σαν προέκταση του σπιτιού του.

 «Η ακτή ήταν η φυσική συνέχεια του σπιτιού του μικρού παιδιού αλλά και άλλων οικογενειών που ζουν ή δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη μικρή παραλία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρακάκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top