Πνιγμός 11χρονου: «Το πόδι του γιου του Σταμούλη μπλέχτηκε στη σημαδούρα»

Ο δικηγόρος της μητέρας του 11χρονου περιγράφει πώς πνίγηκε το παιδί

Νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη το καλοκαίρι στους Φούρνους αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού, Γιάννης Μαρακάκης, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε, το αγόρι κάθε μεσημέρι συνήθιζε να πηγαίνει με τα ξαδέλφια του στην παραλία, που βρίσκεται μπροστά ακριβώς από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρεί η μητέρα και η γιαγιά του στο νησί, για να κάνει μπάνιο. 

Αβάσταχτος ο πόνος στο μνημόσυνο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

Η συγκεκριμένη παραλία είναι ακριβώς δίπλα από το λιμάνι, είναι αρκετά ρηχή και ο μικρός Χρήστος, όπως είπε ο κ. Μαρακάκης, γνώριζε πολύ καλά να κολυμπά. 

O δικηγόρος της μητέρας του 11χρονου που πνίγηκε στους Φούρνους είπε ότι το πόδι του μικρού μπλέχτηκε στο σχοινί μια σημαδούρας

O δικηγόρος της μητέρας του 11χρονου που πνίγηκε στους Φούρνους είπε ότι το πόδι του μικρού μπλέχτηκε στο σχοινί μια σημαδούρας

Διέψευσε, μάλιστα, τα σενάρια που είχαν ακουστεί ότι το παιδί ήταν φαγωμένο και γι’ αυτό πνίγηκε ή ότι μπλέχτηκε σε δίχτυα. 

Θρήνος στην κηδεία του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη που πνίγηκε

«Εκείνη την ημέρα είχαν τοποθετηθεί στο σημείο, όπου κολυμπούσε το παιδί μια συστοιχία από σημαδούρες. Φαίνεται αρχικά ότι υπήρξαν πλημμέλειες, αλλά αυτό θα φανεί. Το παιδί πνίγηκε γιατί μπλέχτηκε το πόδι του στο σχοινί της σημαδούρας και μάλιστα κατά τέτοιο τρόπο που ήταν αδύνατον να το ξεμπλέξει. Αυτό περιέγραψαν οι άνθρωποι που το βρήκαν και το έβγαλαν στην ακτή», είπε ο κ. Μαρακάκης. 

Οι γονείς του 11χρονου που πνίγηκε στους Φούρνους είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Οι γονείς του 11χρονου που πνίγηκε στους Φούρνους είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, η σημαδούρα είχε τοποθετηθεί στο σημείο τη μέρα εκείνη που σημειώθηκε η τραγωδία. 

Οδυσσέας Σταμούλης: Στη Σάμο ο ηθοποιός δίπλα στο νεκρό παιδί του

«Η σημαδούρα ήταν κάτι καινούργιο που τοποθετήθηκε στο σημείο, όπου το παιδί συνήθιζε να κολυμπά μπροστά από το σπίτι του. Κατά την προσωπική μου άποψη, μου φαίνεται λογικό να του κίνησε την περιέργεια κι έγινε ό,τι έγινε», είπε ο δικηγόρος. 

Η επίμαχη σημαδούρα έχει απομακρυνθεί κι εξετάζεται από τον πραγματογνώμονα του Λιμενικού. Στη συνέχεια θα εξεταστεί και από τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας. Τα ερωτήματα είναι πολλά, καθώς πρέπει να απαντηθεί ποιος έδωσε την εντολή να τοποθετηθούν οι σημαδούρες κι αν η τοποθέτησή τους έγινε ακολουθώντας τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα. 

Ικαρία: Καθαρό πνιγμό έδειξε η νεκροψία στον 11χρονο Χρήστο

Όσο για το πώς είναι η μητέρα του μικρού, ο κ. Μαρακάκης δε θέλησε να αναφερθεί με λεπτομέρειες, και αρκέστηκε να πει ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη ψυχολογογική κατάσταση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top