13χρονη γέννησε στην τουαλέτα νοσοκομείου – Δε γνώριζε ότι ήταν έγκυος

Ο γιατρός της έδωσε καθαρτικά για τυμπανισμό

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τον Σάββατο σε νοσοκομείο, όπου μια 13χρονη γέννησε στην τουαλέτα, ενώ δε γνώριζε ότι ήταν έγκυος. Ο γιατρός που την είχε εξετάσει νωρίτερα δεν αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη

Έρευνα: Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να γίνει μια γυναίκα μητέρα

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Live News, το κοριτσάκι πήγε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι. Εκεί διαβεβαίωσε τους γιατρούς ότι δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή και στη συνέχεια ο γιατρός που το εξέτασε, του χορήγησε καθαρτικό για τυμπανισμό. 

Στη συνέχεια το παιδί πήγε στην τουαλέτα, όπου και τελικά γέννησε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πατέρας είναι ένας συμμαθητής της. Το κοριτσάκι παρακολουθείται από ψυχολόγους. 

Νεκρή 17χρονη και το αγέννητο παιδί της - Πέθανε από ηλεκτροπληξία

«Το παιδί σφάδαζε από τους πόνους»

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, όταν ο παιδίατρος ρώτησε αν το παιδί είχε σεξουαλικές επαφές, τόσο εκείνο, όσο και η μητέρα του απάντησαν αρνητικά. 

Ρόδος: Τουρίστρια γέννησε σε τουαλέτα ξενοδοχείου - Νεκρό το μωρό

«Του έδωσαν για τυμπανισμό καθαρτικά. Το παιδί σφάδαζε και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στη λεκάνη της τουαλέτας», είπε και πρόσθεσε:

Κατάλαβε ότι ήταν έγκυος όταν γέννησε... δίδυμα σε τουαλέτα νοσοκομείου!

«Κάτι θα είχε καταλάβει, αλλά προφανώς εδώ επενέβη το αίσθημα ντροπής και φαντάζομαι ότι αυτό το παιδί ένιωσε απόγνωση».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top