Αστυνομικός dealer διακίνησης κοκαΐνης στην Αθήνα!     

Τον εντόπισαν οι «αδιάφθοροι» μαζί με διοικητή που ζητούσε 30.000 ευρώ    

Μέσα σε 48 ώρες οι «αδιάφθοροι»  του Εσωτερικών Υποθέσεων  της  Ελληνικής Αστυνομίας, πέρασαν χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς. Ο ένας ήταν μέλος κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης στην Αττική και ο δεύτερος ήταν διοικητής σε νησί και απαίτησε χρήματα από επιχειρηματία για να μην προχωρήσει σε έλεγχο στο μαγαζί του. \

Συλλήψεις αστυνομικών για κύκλωμα πλαστών εγγράφων για αλλοδαπούς

Διοικητής τμήματος ζήτησε 30.000 ευρώ από επιχειρηματία για να μην προχωρήσει σε έλεγχο 

Από τη θέση του διοικητή σε κυκλαδίτικο νησί, ο αστυνομικός ήθελε να θησαυρίσει απαιτώντας  χρήματα από επιχειρηματίες, ώστε να μην τους βεβαιώνει πρόστιμα και να μην προχωρά σε ελέγχους. Δεν παρουσιαζόταν ο ίδιος, αλλά είχε βάλει μπροστά έναν πολιτικό μηχανικό.

«Τέλη Αυγούστου με προσέγγισε ο πολιτικός μηχανικός Π.Ε και μου ζήτησε 30.000 ευρώ κατ’ εντολή του διοικητή προκειμένου να σταματήσουν οι έλεγχοι στο μαγαζί την τρέχουσα τουριστική σεζόν» κατέθεσε η επιχειρηματίας και αυτή ήταν η αρχή του τέλους για τη δράση του αστυνομικού.

Η κατάθεση επιχειρηματία για τα 30.000 ευρώ που απαίτησε διοικητής αστυνομικού τμήματος σε νησί μέσω πολιτικού μηχανικού

Η κατάθεση επιχειρηματία για τις 30.000 ευρώ που απαίτησε διοικητής αστυνομικού τμήματος σε νησί μέσω πολιτικού μηχανικού

Ο πολιτικός μηχανικός από τις 30.000 που ζητούσε θα έπαιρνε τις 10.000.

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου αποκάλυψε κάθε κίνησή τους. Οι «αδιάφθοροι» κατέβηκαν στο νησί, βρήκαν την επιχειρηματία και προσημείωσαν τις 30.000 ευρώ.

Η γυναίκα συναντήθηκε με τον μηχανικό, του έδωσε το ποσό και μόλις εκείνη έφυγε , στο τεχνικό γραφείο μπήκε ο διοικητής.
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ο διοικητής δεν ήταν η πρώτη φορά που ξέχασε την ιδιότητά του. Φέρεται να είχε ζητήσει 1.000 ευρώ από ξενοδόχο ώστε να... κλείσει τα μάτια του κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών .

«Ευχαριστώ πολύ τους άνδρες του εσωτερικών υποθέσεων γιατί με απόλυτη μυστικότητα, ,επαγγελματισμό και χωρίς να κινδυνέψει κανείς κατάφεραν και έφεραν εις πέρας αυτό το δύσκολο επιχειρησιακό έργο» δήλωσε η επιχειρηματίας στο Star. 

Ο υπαστυνόμος, πατέρας δυο παιδιών, στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στα Κουφονήσια όπου έδινε μάλιστα και συνεντεύξεις, αλλά και στη Μύκονο, όπου ήθελε να επιστρέψει… 

Aστυνομικός διακινούσε κοκαΐνη στην Αθήνα 

«Θέλω να καταγγείλω έναν αστυνομικό της ασφάλειας στη Δυτική Αττική, τον Κ.Γ, που σπρώχνει κόκα σε διάφορα πάρτι, μαζί με τον αδερφό του που είναι μπάρμαν»: Αυτή η καταγγελία έφτασε στο εσωτερικών υποθέσεων μέσω email.

Η καταγγελία κατά αστυνομικού για διακίνηση κοκαϊνης με email

Η καταγγελία κατά αστυνομικού για διακίνηση κοκαϊνης με email 

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να παρακολουθούν τον συνάδελφό τους και πράγματι προέκυψε ότι από τον Μάιο διακινούσε ναρκωτικά μαζί με τον αδερφό του κι ένα ακόμη άτομο.

Μάλιστα μιλούσαν μεταξύ τους με κωδικούς.  

«Κρυψώνα»  των ναρκωτικών ήταν το σπίτι του αστυνομικού στο Περιστέρι και πελάτες κυρίως πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον.

Ο 30χρονος υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ είναι σε εξέλιξη ΕΔΕ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top