Κακοκαιρία Καρδίτσα: Βίντεο από δραματική διάσωση παιδιών στον Παλαμά

Προσπαθούν να τα βγάλουν από τα λασπόνερα με σωσίβιο

Συγκλονιστικά πλάνα από τη διάσωση παιδιών μέσα από τα λασπόνερα στον Παλαμά Καρδίτσας / Βίντεο Alpha

Πρωτόγνωρες εικόνες έρχονται από την Καρδίτσα που κυριολεκτικά έχει βουλιάξει μέσα στις λάσπες, μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση και προσπαθούν ο ένας να σώσει τον άλλον, όπως ένας πατέρας που προσπαθεί να βγάλει δύο παιδιά με ένα σωσίβιο μέσα από το νερό!

Κακοκαιρία Daniel: Θρίλερ με ζευγάρι νεόνυμφων Αυστριακών που αγνοείται

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο από τον Παλαμά Καρδίτσας που δείχνει την απεγνωσμένη προσπάθεια ενός πατέρα να σώσει τα ανήλικα από τα λασπόνερα.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο άνδρας κολυμπά μέσα στον βούρκο που φτάνει το ενάμιση μέτρο και έχει καλύψει τους δρόμους. Κρατώντας ένα σωσίβιο προσπαθεί να σώσει με όποιον τρόπο μπορεί τα δύο παιδιά και ένα σκυλάκι.

Πλημμύρες Καρδίτσα - Διάσωση παιδιών με σωσίβιο

Φωτογραφία από το βίντεο Alpha

Ενδεικτικό της απελπιστικής κατάστασης που επικρατεί στον Παλαμά είναι ότι οι ζημιές είναι τεράστιες, με το νερό να έχει φτάσει σε ορισμένες περιπτώσεις ως τις στέγες των σπιτιών

Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα του 112 στον Παλαμά - «Απομακρυνθείτε από τα υπόγεια»

Το πρωί της Πέμπτης οι κάτοικοι του Παλαμά Καρδίτσας, που είναι αντιμέτωπο με πρωτοφανείς πλημμύρες, έλαβαν μήνυμα από το 112, το οποίο τους ζητούσε να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους.

«Αν βρίσκεστε στον Παλαμά απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», ανέφερε.

 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top