Αρναούτογλου για κακοκαιρία Daniel: «Δεν έχω δει παρόμοια ύψη βροχής»

Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί για επικίνδυνα φαινόμενα και συστήνει προσοχή

Για πρωτοφανή βροχόπτωση στην περιοχή της Μαγνησίας έκανε λόγο ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook, σημειώνοντας πως η κακοκαιρία Daniel είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. 

Κακοκαιρία Daniel: «Βουλιάζει» η Σκιάθος - Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία

«Τα προβλεπόμενα ύψη βροχής που δίνουν τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα και για το επόμενο 36ωρο είναι πρωτοφανή και δεν έχω δει παρόμοια ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα», σημειώνει ο μετεωρολόγος. 

Κακοκαιρία: Γέμισε αυτοκίνητα η θάλασσα - 110 εγκλωβισμένοι στο Πήλιο

 Στην ανάρτησή του αναφέρει αναλυτικά:

«ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τεράστια ύψη βροχής κατά τόπους στη Μαγνησία με ήδη μεγάλα προβλήματα! Αν επαληθευθούν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία δεν αποκλείεται να μετατραπούν μεγάλα τμήματα της Θεσσαλικής πεδιάδας σε λίμνες έως και την Πέμπτη το πρωί - τα προβλεπόμενα ύψη βροχής που δίνουν τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα και για το επόμενο 36ωρο είναι πρωτοφανή και δεν έχω δει παρόμοια ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα.

Κακοκαιρία Daniel: Αναμένονται ύψη βροχής που μπορεί να φτάσουν τα 700mm

Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στην περιοχή και λάβετε τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας! Στο βίντεο φαίνεται η εμμονική ανατροφοδότηση των καταιγίδων ανοιχτά των Σποράδων και της Εύβοιας κινούμενες κυρίως προς τη Μαγνησία και πιο εξασθενημένες προς την υπόλοιπη Θεσσαλία και στα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, μια κατάσταση που φαίνεται ότι θα διατηρηθεί και το επόμενο 36ωρο». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top