Θεσσαλονίκη: 37χρονη μητέρα κατήγγειλε την πεθερά της για σωματική βλάβη

Απαλλάχθηκαν εν τέλει από τις κατηγορίες και η 66χρονη και ο γιος της

Μία μητέρα τεσσάρων παιδιών κατήγγειλε ότι τη χτύπησε η πεθερά της και την απείλησε ο σύζυγός της. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή αντίστοιχα, ενώ παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Ρόδος: Παρέσυρε με το ΙΧ την πρώην πεθερά της - Η διαμάχη για τα παιδιά

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 11 το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στο χωριό Νέα Μεσήμβρια, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το grtimes.gr, η 66χρονη πεθερά φέρεται πως τραυμάτισε την 37χρονη νύφη της, γδέρνοντάς τη με τα νύχια στο πρόσωπο, ενώ ο 45χρονος σύζυγος φέρεται πως απείλησε τηλεφωνικά την 37χρονη μετά το προηγούμενο επεισόδιο.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2007 και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ηλικίας από ενός έτους έως 13 ετών.

Θεσσαλονίκη: Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες πεθερά και γιος

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκη απάλλαξε την 66χρονη πεθερά και τον 45χρονο σύζυγό της 37χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση και απειλή στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του grtimes.gr.

Το δικαστήριο έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη για την πρώτη, σχετικά με την ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, καθώς δεν υποβλήθηκε σχετική έγκληση, ενώ αθώωσε τον δεύτερο γιατί η παθούσα δήλωσε ότι δεν τρομοκρατήθηκε από την απειλή του συζύγου της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την καταγγελία, η πεθερά μετέβη στο σπίτι του γιου της για να βοηθήσει τη νύφη της στις δουλειές. Όταν η 37χρονη μάλωσε την 13χρονη κόρη της επειδή πείραζε τα μικρότερα παιδιά εκείνη της «έβγαλε γλώσσα» , της αντιμιλούσε και μετά πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της στη δουλειά για να διαμαρτυρηθεί. Στη συνέχεια ο 45χρονος τηλεφώνησε και είπε στη γυναίκα του να φύγει από το σπίτι, επειδή δεν προσέχει τα παιδιά.

Η πεθερά τότε πήρε το μέρος του γιου της και διαπληκτίστηκε με τη νύφη της. Τότε οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και η 66χρονη με τα νύχια της έγδαρε την 37χρονη στο πρόσωπο και στα χέρια, ενώ η τελευταία της τράβηξε τα μαλλιά. Στη συνέχεια αποχώρησε και την ακολούθησαν και οι μεγαλύτερες κόρες της οικογένειας.

Ο 45χρονος ξαναπήρε τηλέφωνο και είπε στη γυναίκα του ότι θα την τελειώσει και θα την θάψει ζωντανή, σύμφωνα με την καταγγελία. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία και οδήγησε τους εμπλεκόμενους στο τμήμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top