Μεσαρά: «Συγγνώμη» με δάκρυα από τον 22χρονο που πυροβόλησε τον φοιτητή

Προθεσμία για τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο 22χρονος δράστης

Βίντεο αρχείου για το χρονικό της υπόθεσης από ΑΝΤ1

Προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα 28 Αυγούστου ζήτησε και έλαβε ο 22χρονος, ο οποίος στις αρχές Αυγούστου πυροβόλησε και τραυμάτισε βαρύτατα στο κεφάλι έναν 29χρονο φοιτητή, στην περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη.

Μεσαρά: Ευχάριστα τα νέα για τον 29χρονο που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι

Ο συνήγορος του, κ. Διονύσης Βέρρας περιέγραψε ότι ο 22χρονος ζήτησε με δάκρυα συγγνώμη για τον σοβαρό τραυματισμό του 29χρονου φοιτητή ευχόμενος να αποκατασταθεί η υγεία του.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η προθεσμία ζητήθηκε για να εξετάσει η υπεράσπιση με τη συνδρομή τεχνικού συμβούλου τα βίντεο που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία ενώ ο κ. Βέρας κάνει λόγο για καυγά που είχε προηγηθεί του πυροβολισμού.

Κρήτη: Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι «για μια προσπέραση»

Στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ο 22χρονος

Το πρωί της Πέμπτης 24 Αυγούστου, ο 22χρονος πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου στο Ηράκλειο.

Στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ο 22χρονος

Στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ο 22χρονος /  neakriti.gr

Ο 22χρονος πέρασε το χθεσινό βράδυ στα κρατητήρια και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου Νίκου, ο οποίος νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Αυγούστου,  μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες, κατά τις οποίες ο ίδιος κρυβόταν και διέφευγε της σύλληψης.

Περίμενε να δει από κοντά τον 22χρονο ο πατέρας του 29χρονου τραυματία

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Δικαστήριο ήταν ιδιαίτερα αυξημένα, ενώ ο πατέρας του 29χρονου τραυματία βρισκόταν ολομόναχος από τα χαράματα έξω από το δικαστικό μέγαρο ζητώντας να μάθει λεπτομέρειες για τη διαδικασία, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Περίμενε να δει από κοντά τον 22χρονο ο πατέρας του 29χρονου Νίκου

O πατέρας του 29χρονου τραυματία / cretalive.gr

Στα δικαστήρια επίσης βρίσκονταν και συγγενείς του 22χρονου.

To χρονικό της υπόθεσης - «Τον πυροβόλησε για μια προσπέραση»

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη Μεσαρά τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου. Θύμα και δράστης καταγράφηκαν από κάμερα να διαπληκτίζονται έντονα, πριν ο δεύτερος ανοίξει πυρ μέσα από το αυτοκίνητό του και πυροβολήσει τον 29χρονο που ήταν εν κινήσει.

Μετά τον πυροβολισμό, ο άτυχος Νίκος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε σε χαντάκι. Αρχικά, οι αρχές θεώρησαν ότι ενεπλάκη σε τροχαίο, μέχρι που εντόπισαν το τραύμα από τη σφαίρα στο κεφάλι. 

«Επειδή το άτυχο θύμα τόλμησε να προσπεράσει το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, τον πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα ένα βλήμα από έναν πυροβολισμό να πλήξει το κρανίο του και να σφηνωθεί στον εγκέφαλό του», είχε αναφέρει σε δήλωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας του 29χρονου, Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top