Μεσαρά: Ευχάριστα τα νέα για τον 29χρονο που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι

Τον πυροβόλησαν μετά από έντονο διαπληκτισμό

Βίντεο ANT1

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Νίκο που είχε δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι. Ο 29χρονος αποσωληνώθηκε μετά από δύο εβδομάδες και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, την ώρα που ο δράστης παραμένει άφαντος.

Ο 29χρονος νοσηλεύεται μετά το αιματηρό περιστατικό στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου. Παρόλο που η σφαίρα παραμένει καρφωμένη στον εγκέφαλό του σε δύσκολο σημείο, ο Νίκος παρουσίασε σημάδια βελτίωσης και έχει μικρή επαφή με το περιβάλλον, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Την ίδια ώρα, άφαντος παραμένει ο 22χρονος φερόμενος δράστης, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. 

Τον πυροβόλησε για μια προσπέραση

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη Μεσαρά τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου. Θύμα και φερόμενος δράστης καταγράφηκαν από κάμερα να διαπληκτίζονται έντονα, πριν ο δεύτερος ανοίξει πυρ μέσα από το αυτοκίνητό του και πυροβολήσει τον 29χρονο που ήταν εν κινήσει.

Μετά τον πυροβολισμό, ο άτυχος Νίκος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε σε χαντάκι. Αρχικά, οι αρχές θεώρησαν ότι ενεπλάκη σε τροχαίο, μέχρι που εντόπισαν το τραύμα από τη σφαίρα στο κεφάλι. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις έδειχναν απόπειρα αυτοκτονίας, λόγω της ψυχολογικής κατάστασης του 29χρονου. Ωστόσο, το υλικό από τις κάμερες έδειξαν ξεκάθαρα τον διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ανδρών και ο 22χρονος φερόμενος δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Επειδή το άτυχο θύμα τόλμησε να προσπεράσει το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, τον πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα ένα βλήμα από έναν πυροβολισμό να πλήξει το κρανίο του και να σφηνωθεί στον εγκέφαλό του», είχε αναφέρει σε δήλωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας του 29χρονου, Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top