Αποκλειστικό: Καρέ καρέ η μεταφορά της Ντιναμό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Υπό «δρακόντεια» μέτρα ο αγώνας με την ΑΕΚ

Αποκλειστικά πλάνα του Star από τη μετακίνηση των παικτών της Ντιναμό στο OPAP Arena

Υπό δρακόντεια μέτρα έγινε η μετακίνηση των παικτών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Star αποτυπώνουν την κατάσταση, καθώς η πομπή δε θυμίζει σε τίποτα τη μεταφορά ομάδας.

Αποκλειστικό: Το μήνυμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην οικογένεια του Μιχάλη

Τις εικόνες κατέγραψε το συνεργείο του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας. Δεκάδες αστυνομικοί συνοδεύουν το πούλμαν των ποδοσφαιριστών, υπό τον φόβο επεισοδιών μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Η μεταφορά των ποδοσφαιριστών της κροατικής ομάδας

Καρέ καρέ η μεταφορά των παικτών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο OPAP Arena

«Αστακός» το γήπερο της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Ντιναμό

«Αστακός» σήμερα το γήπεδο της ΑΕΚ  λίγη ώρα πριν από την έναρξη  του αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με ελικόπτερα, drones και ισχυρή αστυνομική δύναμη να βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από τη στιγμή που έφτασε η αποστολή της Ντιναμό στην Ελλάδα φυλάσσεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίοι συνόδευσαν την αποστολή στο γήπεδο.

ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον αγώνα ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ / Φωτογραφίες Eurokinissi (Μάρκος Χουζούρης)

ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη Νέα Φιλαδέλφεια 2

Περίπου 1.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός, τόσο κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να επιτηρούν την κατάσταση. Ντυμένοι με πολιτικά όμως, αστυνομικοί θα ελέγχουν και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που οδηγούν τους οπαδούς στο γήπεδο.

Ελικόπτερα και drones πετούν συνεχώς πάνω από την περιοχή και δίνουν εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων, στο οποίο βρίσκονται υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι μεγάλο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και τα κροατικά μέσα ενημέρωσης, με αποστολές που έχουν στείλει στη χώρα μας για να καλύψουν τον αγώνα, στον απόηχο των αιματηρών επεισοδίων που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top