Προκαλεί Κροάτης δικηγόρος: «Ανθρώπινα αποβράσματα οι οπαδοί της ΑΕΚ»

Σφοδρές αντιδράσεις και βροχή από υβριστικά σχόλια εναντίον του

Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια που στοίχισε τη ζωή του 29χρονου Μιχάλη

Τις τελευταίες ώρες σωρεία αρνητικών σχολίων λαμβάνει Κροάτης δικηγόρος για ανάρτησή του στα social media, σχετικά με τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ από χούλιγκαν της Ντιναμό. 

Ντιναμό: Ποιοι είναι οι ακροδεξιοί Bad Blue Boys που σκότωσαν τον 29χρονο

Ο Davorin Karačić, ο οποίος προχώρησε σε μια άκρως προκλητική ανάρτηση, φέρεται να είναι δικηγόρος των χούλιγκαν. Σε αυτήν χαρακτηρίζει τους οπαδούς της ΑΕΚ ως τα «μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα, ναρκομανή- αριστερά- αναρχικά απόβλητα, που έχουν μαχαιρώσει άλλους ανθρώπους με μαχαίρια για δεκαετίες», ενώ σε άλλο σημείο υποστηρίζει πως είναι γνωστό στον κόσμο των φιλάθλων ότι οι Bad Blue Boys «πάνε παντού, είτε μάθουν να πηγαίνουν γήπεδο είτε όχι. Οι αναρχικοί το ήξεραν αυτό, οπότε περίμεναν τα αγόρια εκείνο το βράδυ, οπλισμένα με μαχαίρια. Πήραν αυτό που ήθελαν».

Οι αντιδράσεις των Ελλήνων χρηστών είναι έντονες κάτω από την ανάρτηση του Κροάτη δικηγόρου, με τον ίδιο να προχωρά σε νέες αναρτήσεις.

Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτός είναι ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε

«Τα ποντίκια της ΑΕΚ θα με σκοτώσουν που δηλώνω δημόσια ότι είναι σκουπίδια; Τι νομίζετε ότι θα μπορούσα να κάνω με τους αρουραίους που με απειλούν με θάνατο μόνο και μόνο που εκφράζω τη γνώμη μου».

Σε άλλη ανάρτηση επιχειρεί να πείσει πως:

«Δεν ανέχομαι κανένα φόνο, ούτε ανυπομονώ για τον θάνατο κανενός. Ωστόσο, πρέπει να επισημανθούν κάποια γεγονότα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ φωνάζουν εδώ και μέρες τους Bad Blue Boys και τους προτρέπουν να έρθουν στην Αθήνα αν έχουν το θάρρος. Ένας οπαδός της ΑΕΚ φαίνεται ότι τραυματίστηκε θανάσιμα χρησιμοποίησε μαχαίρι με σκοπό να μαχαιρώσει κάποιον οπαδό της Ντιναμό ή του Παναθηναϊκού, που ήταν με υποστηρικτές της Ντιναμό.

Είναι απίστευτο να μην αναφέρει κανείς για τους οπαδούς της ΑΕΚ που πήγαν με μαχαίρια και τραυμάτισαν αρκετούς οπαδούς της Ντιναμό με μαχαίρια.

Πάντα ήμουν εναντίον των μαχαιριών και πάντα έλεγα ότι αν κάποιος χρειάζεται να πολεμήσει, να πολεμήσει με τις γροθιές του.
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μαχαίρι ή οποιοδήποτε άλλο μέσο στη ζωή μου.

Είναι άκρως υποκριτικό ότι τώρα λόγω μαχαιριών παραπονιούνται και γκρινιάζουν εξαιτίας τους αυτοί που ετοιμάστηκαν να μαχαιρώσουν τους υποστηρικτές της Ντιναμό»


  · 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top