Λάρισα: Τη χτυπούσε επί μία ώρα κι ένα τέταρτο

Τι θα ισχυριστεί ο 53χρονος στον εισαγγελέα

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 53χρονος, ο οποίος ξυλοκόπησε τη σύζυγό του στη Λάρισα, όταν εκείνη του ζήτησε διαζύγιο. 

Την ίδια ώρα νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον εφιάλτη που έζησε η 43χρονη αστυνομικός στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της. 

Ξυλοδαρμός αστυνομικού: «Είχε έναν σύζυγο για τον οποίο έκανε υπομονή»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος ξυλοκοπούσε τη μητέρα των παιδιών του επί μία ώρα κι ένα τέταρτο, από τις 03:00 τα ξημερώματα μέχρι στις 04:15. 

Η αστυνομικός ούρλιαζε και φώναζε σε βοήθεια με αποτέλεσμα γειτόνισσά της να σπεύσει να ειδοποιήσει τις αρχές για όσα συνέβαιναν στο διαμέρισμα της οικογένειας. 

Λάρισα: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο»

Ο άνδρας χτυπούσε τη σύζυγό του με απίστευτη βία, με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Από τα χτυπήματα η 43χρονη υπέστη ρήξη νεφρού και ουροδόχου κύστεως, κατάγματα στη μύτη, στη γνάθο, στα χέρια και στα πόδια. Το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί, ενώ τα τραύματα στην ψυχή της είναι ακόμα μεγαλύτερα. 

Λάρισα: Βρίσκονταν σε διάσταση

Όπως έγινε γνωστό, οι απειλές και η βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της είχε οδηγήσει την αστυνομικό στην απόφαση να χωρίσουν. 

Ήδη βρίσκονταν σε διάσταση, όταν εκείνος εισέβαλε στο σπίτι της, την ώρα που τα παιδιά απουσίαζαν και της επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα. 

Λάρισα: «Η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε είναι ένα σακατεμένο κορμί»

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», δήλωσε η 43χρονη μέσα από το νοσοκομείο.

Λάρισα: Τι θα ισχυριστεί ο 53χρονος 

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιο του ανακριτή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. 

Σύμφωνα με το onlarissa.gr ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένος και δεν κατάλαβε ότι χτύπησε τόσο πολύ τη σύζυγό του. 

Λάρισα: Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. η 43χρονη που τη χτύπησε ο σύζυγός της

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, ο 53χρονος θα υποστηρίξει ενώπιων του εισαγγελέα ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη 43χρονη και ότι ένα μήνυμα που είδε στο κινητό της, προκάλεσε την οργή του και το άγριο ξέσπασμά του. 

Λάρισα: Τι είπαν τα παιδιά της 43χρονη στους ψυχολόγους

Την ίδια ώρα σοκαρισμένα και αρκετά τρομαγμένα είναι τα παιδιά του ζευγαριού που βρίσκονταν στην κατασκήνωση την ώρα της επίθεσης εναντίον της μητέρας τους. 

Λάρισα: Την ξυλοκόπησε άγρια επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα παιδιά είπαν στους ψυχολόγους που βρίσκονται στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή, ότι ο πατέρας τους δεν είχε χτυπήσει τη μητέρα τους, τουλάχιστον μπροστά τους. 

«Φώναζαν και τσακώνονταν, αλλά δεν είχαμε δει κάτι, δεν τον είχαμε δει να τη χτυπάει. Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα», φέρονται να είπαν. 

Ωστόσο οι μαρτυρίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας αποκαλύπτουν ότι ο 53χρονος ήταν πολύ προσεκτικός και δεν προχωρούσε σε βίαιες επιθέσεις όταν στον ίδιο χώρο ήταν τα παιδιά ή κάποιος άλλος. 

Αυτό που υποστηρίζουν οι μάρτυρες είναι ότι ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του και προκαλούσε συχνά σκηνές ζηλοτυπίας για ασήμαντη αφορμή. Μπορεί να της έκανε σκηνή γιατί συνομίλησε με κάποιον συνάδελφό της ή για μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι είχαν ακούσει συχνά καβγάδες αλλά και ήχους που παρέπεμπαν σε σωματικές επιθέσεις που συνοδεύονταν από κραυγές πόνου.

Τελευταία έμεναν δοκιμαστικά στο ίδιο σπίτι, ωστόσο η αστυνομικός διαπίστωσε πως τίποτα δεν είχε αλλάξει στο χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του, με την παθολογική ζήλια του να είναι ανυπόφορη, και του είπε πως πρέπει να διακόψουν οριστικά. Αυτή η απόφασή της φαίνεται πως τον εξόργισε με αποτέλεσμα τη βάναυση επίθεση εναντίον της. 

Λάρισα: «Δεν αντέχω», έλεγε στη μητέρα της

Η 43χρονη αστυνομικός είχε εκμυστηρευτεί τα όσα ζούσε στη μητέρα της. 

«Μαμά, δεν τον αντέχω. Το καταλαβαίνεις; Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω», της έλεγε, με εκείνη να τη συμβουλεύει να κάνει υπομονή, χωρίς να μπορεί να φανταστεί, πού θα μπορούσε να φτάσει ο γαμπρός της. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αστυνόμος είχε υποβάλει μήνυση για απειλή στο παρελθόν στον τότε σύζυγό της. Μετά από αυτό φαίνεται πως το ζευγάρι είχε αποφασίσει να πάρει διαζύγιο, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 52χρονος έκανε προσπάθειες επαναπροσέγγισης, τις οποίες αποδέχθηκε δοκιμαστικά η αστυνομικός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top