Κατερίνη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 38χρονης που απανθρακώθηκε

«Την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο» 

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 38χρονη μητέρα τριών παιδιών στην Κατερίνη. Απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της μετά από φωτιά που ξέσπασε, για άγνωστο λόγο. Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, ενώ απαντήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος ζητά η οικογένειά της. 

Η άτυχη 38χρονη μητέρα 3 παιδιών που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο

Η άτυχη 38χρονη μητέρα 3 παιδιών που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο   

Τραγωδία στην Κατερίνη: Μητέρα τριών παιδιών απανθρακώθηκε μέσα στο Ι.Χ της

Πώς ξέσπασε η φωτιά 

Η άτυχη γυναίκα κινούνταν επί της οδού Φαρμάκη με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο της Κατερίνης. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες προκλήθηκε ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου. Άρχισε να βγάζει καπνούς εν κινήσει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Κατερίνη: Μετωπική σύγκρουση Ι.Χ. με τουριστικό λεωφορείο - Δύο νεκροί

«H γυναίκα μπορεί να ζαλίστηκε, προσέκρουσε σε έναν από τους κάδους και σταμάτησε εκεί ακριβώς που είναι ο κάδος. Πήρε φωτιά η γυναίκα,  δεν μπόρεσε να βγει έξω. Τρέξανε τα παιδιά με πυροσβεστήρες δίπλα από την καφετέρια, αλλά δυστυχώς η γυναίκα κάηκε» δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας Βασίλης Πασβαντής στο Star.  

Το μοιραίο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο απανθρακώθηκε η 38χρονη    

Το μοιραίο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο απανθρακώθηκε η 38χρονη   

Πατέρας 38χρονης: Δεν μπορώ να το πιστέψω  

Η 38χρονη δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Όταν έφτασε η πυροσβεστική ήταν ήδη αργά. Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας της άτυχης γυναίκας προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη αφού το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει πρόσφατα κάποια βλάβη. 

«Με πήραν τηλέφωνο ότι κάτι έγινε με το παιδί. Πήγα στο σημείο. Την εία καμένη μέσα στο αυτοκίνητο. Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κανένας δεν ξέρει τι έγινε. Μόνο η κόρη μου και ο Θεός. Έφυγε το παιδί μου, πάει χάθηκε» δήλωσε σοκαρισμένος για τον θάνατο της κόρης της που άφησε πίσω τρία παιδιά.    

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα φαίνεται να προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο αφού η πόρτα ήταν μισάνοιχτη. «Το ένα το σκέλος της ήταν έξω από την πόρτα. Δηλαδή προσπάθησε η γυναίκα» δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας Β. Πασβαντής, ενώ ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Star:   

«Ο αδελφός μου προσπάθησε να βοηθήσει αλλά ήταν ήδη αργά. Δεν μπορούσε φλεγόταν το αυτοκίνητο δυστυχώς. Πήρε φωτιά πάνω στο δέντρο έφτασε η φωτιά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι». 

Η οικογένεια της 38χρονης περιμένει με αγωνία το πόρισμα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής για να μάθει πως πήρε φωτιά το αυτοκίνητο και γιατί εγκλωβίστηκε η άτυχη γυναίκα.

Από θαύμα γλίτωσε οικογένεια σε φλεγόμενο ΙΧ στην Ιονία Οδό 

Πιο τυχερή ήταν μία  οικογένεια με δύο παιδιά που επέβαινε σε αυτό το αυτοκίνητο στην Ιόνια Οδό. Την τελευταία στιγμή πρόλαβαν και βγήκαν από το φλεγόμενο όχημα.

Από θαύμα γλίτωσε οικογένεια στην Ιόνια Οδό όταν ανεφλέγη το αυτοκίνητο

Από θαύμα γλίτωσε οικογένεια στην Ιόνια Οδό όταν ανεφλέγη το αυτοκίνητο  

Ο οδηγός άλλου αυτοκινήτου προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά, αφού υπήρχε κίνδυνος έκρηξης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top