Η σύζυγος του πυροσβέστη που πέθανε στο Star: Μιλήσαμε λίγο πριν…

ΕΔΕ για την αιφνίδιο θάνατό του άτυχου 55χρονου

Θλίψη έχει σκορπίσει στην οικογένεια της Πυροσβεστικής ο χαμός του άτυχου πατέρα 2 παιδιών, ο οποίος υπηρετούσε στο σώμα 23 χρόνια.

Ο άτυχος 55χρονος πυροσβέστης έχασε αιφνίδια τη ζωή του, την ώρα του καθήκοντος. 

Η σύζυγός του μιλά αποκλειστικά στο Star, λέγοντας πως είχαν μιλήσει μόλις λίγη ώρα πριν.

Καύσωνας: Πότε φτάνουν τα 40άρια – Οι «κόκκινες» περιοχές

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, τίποτα απολύτως. Ήταν σε ένα συμβάν, όταν τελείωσε έσκυψε να μαζέψει τους σωλήνες και είπε “ζαλίστηκα”. Είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και κατά τη διακομιδή στο 424 δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν», λέει με πόνο ψυχής η σύζυγός του.

Βίντεο: Η διάσωση των οκτώ ατόμων από το ταχύπλοο που βυθιζόταν

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, τίποτα απολύτως», λέει η σύζυγος του άτυχου 55χρονου πυροσβέστη

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, τίποτα απολύτως», λέει η σύζυγος του άτυχου 55χρονου πυροσβέστη

Βίντεο: Η διάσωση των οκτώ ατόμων από το ταχύπλοο που βυθιζόταν

Η ιατροδικαστική εξέταση, που θα γίνει τη Δευτέρα, είναι αυτή που θα δώσει τις απαντήσεις στην οικογένεια του άτυχου Θωμά Παπαμάρκου.
Υπηρετούσε 23 χρόνια στο σώμα, ακούραστος και πάντα πρόθυμος . Λάτρευε τη δουλειά του και έπεφτε στη μάχη με τις φλόγες χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έσβησε εν ώρα καθήκοντος, τη στιγμή που μαζί με την ομάδα του ολοκλήρωσαν με επιτυχία μια ακόμα κατάσβεση, στη Θεσσαλονίκη.

«Περίπου τέσσερις ώρες πριν μιλήσαμε και 2 ώρες πριν μας ενημερώσει η υπηρεσία, ανταλλάξαμε μηνύματα. Ήταν μια χαρά, ήταν ευδιάθετος, αστειεύτηκε... Ήταν ένας άνθρωπος χαρούμενος, ήταν πάρα πολύ δοτικός στην οικογένειά του, ήταν συμπαραστάτης. Δεν άφηνε μέρα που να μην περπατήσει… Πριν 10 μέρες ανέβηκε στον Όλυμπο με 2 φίλους του», είπε.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του, θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top