«Λουκέτο» σε γνωστό beach bar στη Βουλιαγμένη

Το beach bar «ξεχνούσε» να κόβει αποδείξεις

«Τσουχτερά» πρόστιμα για όσους επιδίδονται στο... σπορ της φοροδιαφυγής / Βίντεο αρχείου από δελτίο ειδήσεων Star

Ακόμα μία περίπτωση «καραμπινάτης» φοροδιαφυγής γνωστού κέντρου στην παραλία εντόπισαν οι «Ράμπο» της Aνεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

«Όργιο» φοροδιαφυγής στην εστίαση - Τα κόλπα των... πονηρών

Πρόκειται για γνωστό beach bar το οποίο βρίσκεται στη Βουλιαγμένη, το οποίο φαίνεται ότι «έμπλεξε» άσχημα, καθώς ο έλεγχος πάει σε βάθος.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, μέσα στα πρώτα λεπτά της επίσκεψης τους, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση, μόνο τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν είχε κόψει τέσσερις αποδείξεις συνολικού ύψους 700 ευρώ. Να σημειωθεί ότι οι ξαπλώστρες στην πρώτη σειρά κοστίζουν 55 ευρώ τις καθημερινές και 65 ευρώ τα Σαββατοκύριακα, ενώ και το μενού δεν απευθύνεται σε μικρομεσαία βαλάντια, αν σκεφτεί κανείς ότι μια σαλάτα κοστίζει ως και 18 ευρώ. 

Οι ελεγκτές αμέσως, προχώρησαν στην επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων και στο σφράγισμα της επιχείρησης για δύο ημέρες, αλλά αυτό είναι το λιγότερο για τον «ξεχασιάρη» επιχειρηματία. 

ΑΑΔΕ: Στο στόχαστρο οι influencers – Πώς τους «τσακώνουν» για φοροδιαφυγή

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε επιλέξει να μην κόψει αποδείξεις στα τραπέζια, που είχαν κάνει μεγάλους λογαριασμούς, οδήγησε τους ελεγκτές στο επόμενο βήμα: να ζητήσουν συγκεκριμένα στοιχεία από τη φορολογική συμπεριφορά του beach bar, ώστε να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις το προηγούμενο διάστημα. Και κάπως έτσι η έρευνα συνεχίζεται εις βάθος και για προηγούμενες χρήσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top