'Ιος: Eκατοντάδες Ιρλανδοί φεύγουν άρον άρον από το νησί μετά την τραγωδία

Σήμερα η νεκροψία των δύο άτυχων 18χρονων που πέθαναν στην Ίο

Ίος: Σοκ για τους δύο νεκρούς Ιρλανδούς που γιόρταζαν την αποφοίτηση τους / Βίντεο από ΣΚΑΪ

Εκατοντάδες νέοι από την Ιρλανδία προσπαθούν να φύγουν από την Ίο μετά την τραγωδία με τον θάνατο των δύο 18χρονων με διαφορά λίγων ωρών. Σήμερα θα γίνει η νεκροψία στις σορούς των άτυχων νέων.

Ίος: Νεκροί δύο 17χρονοι Ιρλανδοί που γιόρταζαν την αποφοίτησή τους 

'Ιος: Eκατοντάδες νεαροί Ιρλανδοί εγκαταλείπουν το νησί μετά την τραγωδία

Eκατοντάδες νεαροί Ιρλανδοί εγκαταλείπουν την Ίο μετά την τραγωδία με τον Άντριου (αριστερά) και τον Μαξ (δεξιά)

Πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν ότι έως και 1.000 νεαροί Ιρλανδοί βρίσκονται στο νησί και ψάχνουν τρόπο να γυρίσουν στην πατρίδα τους. 

Σύμφωνα με Ιρλανδό εκπαιδευτικό, «το μόνο που θέλουν είναι «να πάνε στο σπίτι τους». «Το νότιο Δουβλίνο είναι μια μικρή κοινωνία, όλα τα σχολεία γνωρίζονται μεταξύ τους. Είναι φίλοι, υπάρχουν φίλοι και συγγενείς που είναι συγκλονισμένοι. Είναι μια μικρή κοινότητα. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο υπάρχει υστερία και φόβος. Οι γονείς μας παίρνουν τηλέφωνα. Όλοι είναι συγκλονισμένοι, ειδικά τα παιδιά που ήταν με τον Άντριου και τον Μαξ. Θέλουν να επιστρέψουν σπίτι και θα επιστρέψουν μέσα σε 48 ώρες», ανέφερε ο εκπαιδευτικός.

Ίος: Η ιατροδικαστική εξέταση δίνει απαντήσεις για τον θάνατο των 2 νέων

Σήμερα η νεκροψία στις σορούς των Ιρλανδών 

Οι σοροί των δύο άτυχων 18χρονων θα μεταφερθούν σήμερα το πρωί με το πλοίο της γραμμής από την Ίο στον Πειραιά, προκειμένου να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η νεκροψία-νεκροτομή αλλά και οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν εάν ο 18χρονος, που έπεσε στον γκρεμό, είχε καταναλώσει  μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ή ποτά-«μπόμπες», που ίσως να αλλοίωσαν την αντίληψη του. Επίσης, θα διαπιστωθεί εάν το χτύπημα στο κεφάλι του, το οποίο του επέφερε τον θάνατο, ήταν από την πτώση.

Όσον αφορά τον φίλο του θα δοθούν απαντήσεις εάν η καρδιά του τον πρόδωσε όταν έμαθε ότι ο φίλος του ήταν νεκρός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top