Ίος: Νεκροί δύο 17χρονοι Ιρλανδοί που γιόρταζαν την αποφοίτησή τους

Ο ένας βρέθηκε σε γκρεμό και ο άλλος δεν άντεξε τον χαμό του και κατέρρευσε

Δύο 17χρονοι από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ίο.

Σύμφωνα με το Ιρλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTÉ οι δύο νεαροί, Άντριου Ο’ Ντόνελ και Μαξ Γουόλ αποφοίτησαν από το ίδιο σχολείο και ήρθαν στην Ελλάδα για να το γιορτάσουν. 

Στο νοσοκομείο μαθήτρια στα Χανιά - Κατέρρευσε μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Τα δυο παιδιά έχασαν τη ζωή τους δε διαφορετικά περιστατικά, όπως μεταδίδει το BBC. 

Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, οι δύο 17χρονοι ξεκίνησαν το Σάββατο από νωρίς το μεσημέρι να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και να διασκεδάζουν με την παρέα τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Συναγερμός στην Πάτρα – 15χρονος σε κωματώδη κατάσταση

Κάποια στιγμή ο Μαξ αποφάσισε να γυρίσει στο κατάλυμα, όπου διέμενε, με τα πόδια.  Όμως τα ίχνη του χάθηκαν και οι φίλοι του όταν επέστρεψαν στο δωμάτιο δεν τον βρήκαν εκεί. 

Ο 17χρονος, Μαξ Γουόλ έκανε διακοπές στην Ίο. Κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κι επιστρέφοντας στο κατάλυμά του έπεσε σε γκρεμό και σκοτώθηκε

Ο 17χρονος, Μαξ Γουόλ έκανε διακοπές στην Ίο. Κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κι επιστρέφοντας στο κατάλυμά του έπεσε σε γκρεμό και σκοτώθηκε

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού που τελικά εντόπισαν τον νεαρό νεκρό στις 11:00 το πρωί της Κυριακής σε γκρεμό στην περιοχή Γερμανώλη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος σε κατάσταση μέθης, προφανώς έχασε τις αισθήσεις του, παραπάτησε, βρέθηκε στο κενό και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Στο αλκοόλ οφείλεται 1 στα 4 θανατηφόρα τροχαία στην Ελλάδα

Στο άκουσμα του τραγικού χαμού του Μαξ, ο φίλος του Άντριου, ο οποίος είχε χρόνια καρδιολογικά προβλήματα δεν άντεξε και ξεψύχησε κι αυτός.

Ίος: Συγκλονισμένοι οι φίλοι και το σχολείο των δύο Ιρλανδών

Το St Michael's College, το σχολείο, στο οποίο φοιτούσαν οι δύο 17χρονοι, δήλωσε ότι ήταν μια «ημέρα απέραντης θλίψης», ενώ ο Ιρλανδός υπουργός Ανώτατης Εκπαίδευσης, Σάιμον Χάρις, πρόσθεσε ότι η είδηση ήταν «καταστροφική».

 

 

Σε ανακοίνωσή της η διεύθυνσης του σχολείου ανέφερε ότι ο Άντριου Ο Ντόνελ ήταν «δημοφιλής συμμαθητής και φίλος», καθώς και δημοφιλές μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του σχολείου.

Βούλα: Τρεις 15χρονοι λιπόθυμοι από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

«Ο Μαξ Γουόλ», συνέχισε, ήταν «εξαιρετικά δημοφιλής τόσο στο προσωπικό όσο και στους μαθητές».

 

 

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Μαξ σε αυτές τις φρικτές στιγμές και με τους φίλους του που βίωσαν μια τόσο συγκλονιστική απώλεια τις τελευταίες 24 ώρες».

Το σχολείο δήλωσε ότι το προσωπικό του θα είναι διαθέσιμο για να μιλήσει και να βοηθήσει τους μαθητές τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top