Βούλα: Τρεις 15χρονοι λιπόθυμοι από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Σωριάστηκαν σε προαύλιο σχολείου- Κάλεσαν ΕΚΑΒ και αστυνομία οι γείτονες

Αναστάτωση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Βούλας - και όχι μόνο - ένα πρωτοφανές περιστατικό, με πρωταγωνιστές τρεις ανήλικους μαθητές. Δύο αγόρια και ένα κορίτσι 15 ετών, εντοπίστηκαν σε προαύλιο δημοτικού σχολείου, αναίσθητα, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. 

«Είδαμε μια παρέα από παιδιά, εφήβους κι ένα κοριτσάκι ήταν λιπόθυμο και δεν μπορούσαν να το συνεφέρουν» περιγράφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αυτόπτης μάρτυρας. 

Κρήτη: Στο νοσοκομείο 13χρονος μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Το απόγευμα της Τρίτης, κάτοικοι της γειτονιάς είδαν από το μπαλκόνι τους τρεις ανήλικους, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, σε... άθλια κατάσταση, στον πραύλιο χώρο  δημοτικού Σχολείου της Βούλας. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Το ένα από τα παιδιά ήταν μαθητής της περιοχής, ενώ τα άλλα δύο είχαν έρθει από γειτονικές περιοχές, αποκάλυψε ο δήμαρχος Βούλας- Βάρης -Βουλιαγμένης

Σύμφωνα με τους κατοίκους τέτοιου είδους φαινόμενα δεν είναι πρωτόγνωρα, ειδικά τώρα που τα παιδιά, λόγω καραντίνας, μετατρέπουν τα σχολεία, σε σημεία ... εν δυνάμει επικίνδυνης νυχτερινής διασκέδασης.

«Έχουμε πολλούς εξωσχολικούς να μπαίνουν μέσα προαύλια, είτε να αθληθούν, είτε για να διασκεδάσουν και να βρίσκονται έξω και πέρα από τα βλέμματα του κόσμου. Ένα θλιβερό γεγονός που πρέπει να θλίβει καταρχήν τους γονείς αυτών των παιδιών που έχουν σημαντική ευθύνη για το πού βρίσκονται τα παιδιά τους και τι ακριβώς κάνουν» σημείωσε ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλος.

Οι αστυνομικοί δίπλα στα παιδιά εντόπισαν ένα άδειο  μπουκάλι τσίπουρο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top