Διπλή τραγωδία στο Λασίθι: Βρέθηκαν απαγχονισμένοι δύο αστυνομικοί

Ο ένας βρέθηκε νεκρός σε ελαιώνα και ο δεύτερος στην πόρτα του σπιτιού του

Θλίψη είχε προκαλέσει και η είδηση για την αυτοκτονία ενός στρατιωτικού, πατέρας πέντε παιδιών, στη Θεσσαλονίκη / Βίντεο από ΟPEN (08.06.23)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας δύο αστυνομικών που βρέθηκαν απαγχονισμένοι στο Λασίθι της Κρήτης. 

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε στρατιωτικός πατέρας πέντε παιδιών

Πρόκειται για δύο συνομήλικους άνδρες, 35 ετών, οι οποίοι ήταν εν ενεργεία στυνομικοί και βρέθηκαν απαγχονισμένοι, περίπου την ίδια ώρα, σύμφωνα με το cretalive.gr  στη Σητεία και στον Άγιο Νικόλαο.

Το άψυχο σώμα του ενός βρέθηκε σε ελαιώνα στην περιοχή της Σητείας. Ο άνδρας βρισκόταν για διακοπές στον τόπο καταγωγής του και σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε εκτός Κρήτης.

O δεύτερος βρέθηκε απαγχονισμένος στην πόρτα του σπιτιού του έξω από τον Άγιο Νικόλαο. Σύμφωνα με το creta24.gr, είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα και υπηρετούσε στην Ασφάλεια του Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Τα δύο τραγικά περιστατικά δε φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους. Όμως, πρόκειται για μια τραγική σύμπτωση, καθώς δύο νέοι άνδρες, συνομήλικοι, που υπηρετούσαν στην ΕΛ.ΑΣ, έφυγαν από τη ζωή με τον ίδιο τρόπο.

Και οι δύο άνδρες άφησαν πίσω τους σημειώματα σύμφωνα με το neakriti.gr

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι δύο άντρες προέβησαν στο απονενοημένο διάβημα, με την αστυνομία να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top