Λάρισα: Θρήνος για την 26χρονη Γιώτα - Σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή

Στο Ηράκλειο Κρήτης νεκρός σε τροχαίο με το αγροτικό του 34χρονος πατέρας 

Μία νέα κοπέλα, 26 ετών, έχασε τη ζωή της στη Λάρισα, όταν ανατράπηκε η μοτοσυκλέτα υψηλού κυβισμού στην οποία επέβαινε. Σε άλλο τροχαίο στην Κρήτη, ένας νεαρός πατέρας έχασε τον έλεγχο του αγροτικού αυτοκίνητου που οδηγούσε και άφησε την τελευταία του πνοή πέφτοντας πάνω σε τοίχο.

Θρήνος για τον άτυχο Κύριλλο που «έσβησε» σε τροχαίο στην Ανδραβίδα

Τραγωδία στη Λάρισα - Νεκρή 26χρονη σε τροχαίο 

Ήταν όλοι εκεί, αγκαλιασμένοι για να βρουν κουράγιο να αποχαιρετήσουν τη Γιώτα τους. Το κορίτσι τους, όπως έλεγαν όλοι, που είχε όνειρα και κόπηκαν μέσα σε μια στιγμή.

Στην περιφερειακή οδό Λάρισας - Τρικάλων, λίγο μετά τον κυκλικό κόμβο, ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα η 26χρονη συνεπιβάτιδά του να χάσει τη ζωή της πάνω στην άσφαλτο.

Λάρισα: Νεκρή σε τροχαίο με μηχανή μία 26χρονη - Θρήνος στην κηδεία της Γιώτας

Λάρισα: Νεκρή σε τροχαίο με μηχανή μία 26χρονη - Θρήνος στην κηδεία της Γιώτας

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα, αλλά εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της πόλης.

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για την άτυχη κοπέλα, η οποία όντως είχε ακαριαίο θάνατο. Και ο δεύτερος επιβάτης ήταν πολυτραυματίας» είπε ο πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Γιάννης Γούλας.

Ηράκλειο: Σκοτώθηκε 34χρονος πατέρας 

Το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε το Star αποτυπώνει τη στιγμή που το αγροτικό με οδηγό έναν άνδρα 34 ετών από τα Ζωνιανά συγκρούεται με παρκαρισμένο αυτοκίνητο, πέφτει πάνω σε τοίχο και ανατρέπεται σκορπίζοντας σπίθες.

Το βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τη στιγμή που το αγροτικό με τον 34χρονο οδηγό συγκρούεται με παρκαρισμένο αυτοκίνητο

Το βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τη στιγμή που το αγροτικό με τον 34χρονο οδηγό συγκρούεται με παρκαρισμένο αυτοκίνητο

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως για τον 34χρονο Νεκτάριο, πατέρα ενός μικρού παιδιού, ήταν ήδη αργά. Η 22χρονη συνοδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

Λίγες ώρες νωρίτερα στο Ρέθυμνο μία 52χρονη οδηγός έχασε τη ζωή της, ύστερα από πλαγιομετωπική σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα 35 ετών, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top