Κολωνός: Η κατάθεση της 12χρονης για πρώην διοικητή της Αστυνομίας

«Έχω τη γυναίκα μου, φοβάμαι μη μας δει»

Νέα στοιχεία για τη φρίκη του Κολωνού έρχονται στο φως. Το κορίτσι στην έκτη κατάθεσή του εκτός από τα στοιχεία των 8 νέων κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα, μίλησε και για τη συμπεριφορά ενός πρώην αστυνομικού που σύχναζε στο μαγαζί του άντρα που φέρεται να την εξέδιδε.

Κολωνός-βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκαν οι 7 από τους 8 κατηγορούμενους

Η 12χρονη για πρώτη φορά στην έκτη κατάθεσή  της αναφέρεται σε έναν πρώην διοικητή αστυνομίας τον οποίο συνάντησε στο μαγαζί του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Την ιδιότητα του όπως ισχυρίστηκε, την έμαθε από τον ίδιο τον 53χρονο. Ερχόταν στο μαγαζί κάθε μέρα, είπε στις αρχές αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Παιδοψυχολόγος: Υπάρχει κάποιος άλλος;

12χρονη: Ναι, βασικά όχι που έχει γίνει κάτι. Eίναι ένας διοικητής της αστυνομίας πρώην νομίζω, όταν πήγαινα εγώ κάθε ημέρα στο μαγαζί του Μ. ερχόταν και αυτός κάθε ημέρα και καθόταν έξω.

Παιδοψυχολόγος: Και τι  έχει συμβεί με αυτόν τον άνδρα;

12χρονη: Μου είχε πει να πάμε βόλτα με το αμάξι αλλά μου λέει «έχω τη γυναίκα μου, φοβάμαι μη μας δει».

Κολωνός: Η κατάθεση της 12χρονης για πρώην διοικητή της Αστυνομίας

Στο μεταξύ τον δρόμο για τη φυλακή πήραν οι 7 από τους 8 νέους κατηγορούμενους μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή που κράτησαν συνολικά πάνω από οκτώ ώρες.

Όλοι τους άνθρωποι που κατοικούν και εργάζονται στη γειτονιά της 12χρονης. Ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση. 

Κολωνός: Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι πατέρας και γιος για τους οποίους το κορίτσι είχε αποκαλύψει στην κατάθεσή του καταστάσεις που προκαλούν φρίκη με τον πατέρα να πηγαίνει στην πλατεία και να κάνει όπως λέει το παιδί άσεμνες κινήσεις. Ο γιος αφέθηκε ελεύθερος 

Παιδοψυχολόγος: Καθόταν δηλαδή και τι έκανε, έκανε κάτι στο σώμα του ο ίδιος;

12χρονη: Ναι 

Παιδοψυχολόγος: Μπροστά στον κόσμο;

12χρονη: Μπροστά ναι, επειδή είμασταν πολλά παιδιά εκεί...

Οι αρχές αναζητούν και άλλους άνδρες που είχαν επαφή με το παιδί.Τουλάχιστον δύο Έλληνες όπως προκύπτει από την κατάθεσή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top