Ελληνικό: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά το μαχαίρωμα του 17χρονου

Καταγγελία ότι ήταν ανήλικοι οι δράστες

Βίντεο λίγα λεπτά μετά από τη στιγμή που άγνωστοι μαχαίρωσαν έναν 17χρονο στο Ελληνικό για να τον ληστέψουν δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Στο βίντεο φαίνεται το παιδί αιμόφυρτο να περιμένει την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που κάλεσαν οι φίλοι του. 

Ελληνικό: Μαχαίρωσαν 17χρονο για να τον ληστέψουν

Όπως έγινε γνωστό, χθες το βράδυ γύρω στις 22:00 στην οδό Ριζούντος δύο άγνωστοι, που φορούσαν full face μάσκες πλησίασαν τον 17χρονο και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησαν να τον ληστέψουν. 

Εκείνος αντιστάθηκε και τότε οι δράστες τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά κι εξαφανίστηκαν. 

Δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, ο 17χρονος έχει καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης να κάθεται σε ένα πεζούλι, περιμένοντας με δύο άλλους φίλους του να καλέσουν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. 

Στο βίντεο διακρίνονται τα αίματα στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς του και στο πόδι του. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως είχε μια λεκτική αντιπαράθεση με τους δύο δράστες, οι οποίοι στη συνέχεια έβγαλαν μαχαίρι και του ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο και τα χρήματά του. Εκείνος αρνήθηκε και τελικά τον μαχαίρωσαν. 

Ελληνικό: Η ανάρτηση του πατέρα του 17χρονου

Ο 17χρονος νοσηλεύεται στο Λαϊκό νοσοκομείο εκτός κινδύνου. Ο πατέρας του χθες μέσω facebook έκανε έκκληση για να εντοπιστούν οι δράστες και ευχαρίστησε όλους όσοι έδειξαν ενδιαφέρον για τον γιο του. 

«Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση να βρεθούν αυτοί οι θρασύδειλοι», έγραψε.

Φίλος του 17χρονου φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι δράστες ήταν ανήλικοι. Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και καταστημάτων κοντά στο σημείο της επίθεσης, ώστε να μπορέσει να τους ταυτοποιήσει και να τους συλλάβει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top