Εξώδικα, καυγάδες και... ξύλο για τον Παπανικόλα και τις μετοχές του Kontra

Η στάση του καναλιού και τα διαφορετικά στρατόπεδα

Το μυστήριο με τις μετοχές και την άδεια λειτουργίας του Kontra Channel που κατείχε ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας λύθηκε, η κόντρα όμως συνεργατών και φίλων συνεχίζεται. Για πρώτη φορά, ο δικηγόρος του ανιψιού του θανόντος αποκάλυψε στο Star τον πραγματικό κάτοχο των μετοχών και προειδοποιεί με εξωδικά και αγωγές, όποιον το αμφισβητήσει. 

Στο «θησαυροφυλάκιο» του Παπανικόλα- Αλλάζουν χέρια τα βιβλία και τα cd του

Για το 25% των μετοχών και την άδεια λειτουργίας του Kontra Channel έγιναν πολλά εξώδικα, συμφωνητικά, πληρεξούσια, καυγάδες, έπεσε μέχρι και ξύλο, πριν ακόμη φύγει από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας. Όσο φίλοι και συνεργάτες κάνουν σχέδια για εκπομπές, διαφημίσεις και έσοδα, ο δικηγόρος του ανιψιού του καναλάρχη, μέσω του Star, τους ενημερώνει πως κάτοχος υπάρχει και θα αναλάβει δράση άμεσα: ο ανιψιός του.

Παπανικόλας: Tρία βίντεο - ντοκουμέντο ρίχνουν φως στον θάνατό του

Ο δικηγόρος του, Ιωάννης Σακκάς δήλωσε στο Star: «Με το έγγραφο αυτό και βάσει της νομοθεσίας, οι μετοχές μεταβιβάστηκαν από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Παπανικόλα εν ζωή 11η Μαΐου 2022, στον ανιψιό του Δ.Σ. Υπάρχει νομοθεσία που λέει ότι οι μετοχές μεταβιβάζονται όχι μόνο με συμβολαιογραφικό έγγραφο από τον Νοέμβριο του 2021 με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να έχει δημοσιότητα. Το έγγραφο αυτό έχει, λόγω του ΚΕΠ. Και το Kontra και άλλα στρατόπεδα εδν μπορούν να διεκδικούν τις μετοχές και τον χρόνο στο Kontra του κ. Σ. Αν νομίζουν ότι έχουν δικαιώματα, ιδιού τα δικαστήρια, ιδού και η Ρόδος να πάνε να τα ζητήσουν και να αποδείξουν αυτά που λένε.

Κωνσταντίνος Παπανικόλας

Βγήκαν τα «μαχαίρια» για την περιουσία του Κωνσταντίνου Παπανικόλα

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Η στάση του Kontra και τα διαφορετικά στρατόπεδα

Για την ώρα, το Kontra εξακολουθεί να παίζει σε επανάληψη τις εκπομπές του Κωνσταντίνου Παπανικόλα και σύμφωνα με πληροφορίες του Star περιμένει τους κληρονόμους.

Τα αδέλφια του καναλάρχη ετοιμάζονται για αποποίηση της κληρονομιάς, όμως στο κίνημα Υγεία Οικολογία που ίδρυσε ο Παπανικόλας είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ό,τι τους είχε υποσχεθεί εγγράφως ο οικολόγος.

Για την ωρα, το κοντρα εξακολουθεί να παίζει σε επαναληψη τις εκπομπές του Κωνσταντινου Παπαν ικολα και συμφωνα με πληροφορίες του star περιμένει τους κληρονομους. Τα αδελφια του καναλαρχη ετοιμάζονται για αποποιηση της Κληρονομιας, ομως στο κινημα υγεια οικολογια που ιδρυσε ο Παπανικολας ειναι αποφασισμένοι να διεκδικησουν ο τι τους ειχε υποσχεθει εγγραφως ο οικολογος.  

Θρίλερ με την περιουσία του Κωνσταντίνου Παπανικόλα

«Ο σκοπός που δόθηκε η άδεια συνεχίζεται. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε αν είναι δίκαιο αυτό, αν δεν είναι ας την πάρει πίσω το κράτος. Αυτό είναι θέμα του Kontra. Εμείς σαν κίνημα δεν έχουμε σήμερα είσπραξη από πουθενά, ούτε από το Kontra. Μία ώρα εκπομπή την εβδομάδα μας έδωσε ο πρόεδρος με χαρτιά, με φωνές, με υπογραφές κανείς δεν μας την έδωσε», δήωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Υγεία Οικολογία, Παναγιώτης Μαντάνας.

Η κόντρα φίλων και συνεργατών

Διαθήκη δεν υπάρχει, όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του Παπανικόλα. Η κάθε πλευρά λέει τα δικά της και όλοι δίνουν ραντεβού στα δικαστήρια.

«Αυτοί ονειρεύονται. Βλέπουν δικό τους κανάλι, βλέπουν ώρες. Αυτοί να προωθήσουν την οικολογία; Ούτε ξέρουν πού πατάνε. Ποτέ δεν ήθελε ο Παπανικολας να τον εκπροσωπεί ο Παναγιώτης, ποτέ. Δε συνεργαζόντουσαν, τον είχε οδηγό. Αυτός δεν μπορεί να ξεκινήσει τη μέρα του χωρίς τσιγάρο, με τη διατροφή που έχει απέχει παρασάγκας από την ιδεολογία που γράφει ο Παπανικόλας. Ραπανάκια λέει ό,τι ο νους του δεν πιάνει, ό,τι μπορεί να ρευστοποιήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά για τις εξελίξεις ο επιστήθιος φίλος του Παπανικόλα, Σπύρος Λαμπίρης. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top