Πώς έπιασαν τον δολοφόνο του 50χρονου που κρυβόταν σε Μονή στο Πόρτο Ράφτη

«Δεν ήξερα ότι πέθανε» είπε ο 29χρονος που σκότωσε τον 50χρονο στο Γκάζι

Δείτε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα για την υπόθεση / Κεντρικό δελτίο ειδήσων Star

Mετά από 8 μήνες εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άτυχου άνδρα που είχε εντοπιστεί νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο Γκάζι. Ο δράστης κρυβόταν σε Mονή της Αττικής. Είχε εξομολογηθεί σε μοναχό αμαρτήματα που είχε κάνει.

Βρέθηκε ο δολοφόνος του 50χρονου στο Γκάζι - Κρυβόταν σε Μονή

Είχαν περάσει 245 μέρες ασταμάτητων ερευνών, κι όμως, ήταν σαν η γη να είχε «καταπιεί» τον δολοφόνο του άτυχου Κωνσταντίνου.

Το σπίτι του φερόμενου δράστη στην Καλλιθέα ήταν άδειο.

Έτσι η αστυνομία ενεργοποίησε το πληροφοριακό της δίκτυο που την οδήγησε στο Πόρτο Ράφτη και συγκεκριμένα σε μία Μονή όπου φιλοξενείτο για 8 μήνες ο 29χρονος.

«Ήταν ανά διαστήματα στο μοναστήρι, δεν ήταν συνεχώς. Βοηθούσε το μοναστήρι σε δουλειές, ξύλα κτλ. Είχε έρθει για πνευματική ωφέλεια. Όχι μου λεει, δεν ήρθα για να μονάσω» είπε ο μοναχός στην Κατερίνα Ρίστα και την κάμερα του Star. 

Mετά από 8 μήνες εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άτυχου άνδρα που είχε εντοπιστεί νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο Γκάζι.

Ο 29χρονος δήλωσε άγνοια για τον θάνατο του άτυχου 50χρονου τον οποίο είχε ξυλοκοπήσει βάναυσα.

Η αστυνομία είχε βρει στον τόπο του εγκλήματος μέρος της τεχνητής οδοντοστοιχίας του θύματος, ενώ η ιατροδικαστική μιλούσε για «βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση δια θλώντος - αμβλέος οργάνου».

Κεραμεικός: Μυστήριο με τον θάνατο 50χρονου - Βρέθηκε αιμόφυρτος στον δρόμο

Γκάζι: «Μια γροθιά του έριξα μόνο, δεν ήξερα ότι πέθανε»

«Τον χτύπησα μόνο μία φορά με το χέρι μου  στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα.Δεν γνώριζα ότι είχε καταλήξει» ήταν τα λόγια του 29χρονου κατηγορούμενου.

εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άτυχου άνδρα που είχε εντοπιστεί νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο Γκάζι.

Ο ίδιος έριξε μάλιστα την ευθύνη στο άτυχο θύμα λέγοντας πως εκείνος ξεκίνησε τον καυγά.

«Ξεμύτισε» από τη Μονή και του πέρασαν χειροπέδες - «Μου είχε μιλήσει για προσωπικά αμαρτήματα»

Το απόγευμα της Δευτέρας, συγγενείς του 29χρονου τον επισκέφθηκαν στη Μονή και του πρότειναν να κατέβουν όλοι μια βόλτα στην καφετέρια, όπως και έγινε. Όμως τον παρακολουθουσε η Ασφάλεια. Μόλις έφτασε έξω απο την καφετέρια, του πέρασαν χειροπέδες.

«Είχε συνάντηση με τον πατέρα του και είχαν έρθει εδώ με την αδερφή του και του είπαν να πάνε για καφέ και τότε τον έπιασαν. Αυτό που είχαμε κουβεντιάσει ήταν για ορισμένα προσωπικά του αμαρτήματα» είπε ο μοναχός στην Κατερίνα Ρίστα.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος πέρασε σήμερα την πόρτα του εισαγγελέα, έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για ληστείες, απειλές και ναρκωτικά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top