Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 55χρονος που έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε 12χρονη

«Είμαι από χωριό, δεν τα ξέρω αυτά», είπε στο δικαστήριο

Θεσσαλονίκη: Έστελνε Ερωτικά Μηνύματα Σε 12χρονη

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, 55χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου σε μαθήτρια 12 ετών. 

Μύκονος: 24χρονη κατήγγειλε τον εργοδότη της για σεξουαλική παρενόχληση

Ο άνδρας, ο οποίος ασχολείται με αγροτικές εργασίες και είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, κατηγορείται ότι πριν από τρία χρόνια γνώρισε τη 12χρονη μέσω του Instagram. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και στη συνέχεια φέρεται να της έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, ζητώντας από το κοριτσάκι να τον βοηθήσει να εκτονωθεί ερωτικά. 

Ο 55χρονος καταδικάστηκε για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τελεσθείσας μέσω διαδικτύου». Η αστυνομία τον συνέλαβε όταν η μητέρα της 12χρονης βρήκε τα μηνύματα και μια φωτογραφία την οποία το παιδί είχε διαγράψει. 

Θέρμη: Συνελήφθη δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης μαθήτριας

Η μητέρα, πριν τον καταγγείλει, επικοινώνησε μαζί του με βιντεοκλήση κι εκείνος προσποιήθηκε ότι δεν την άκουγε. Επικοινώνησε μαζί του για δεύτερη φορά και τότε ο 55χρονος κάλυψε το πρόσωπό του με κουκούλα και της είπε ότι είχε γίνει παρεξήγηση. 

Θεσσαλονίκη: «Είμαι από χωριό»

Στην απολογία του ο 55χρονος υποστήριξε ότι δε γνωρίζει να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και τις διάφορες εφαρμογές. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι πίστευε πως δε συνομιλούσε με πραγματικό πρόσωπο και αρνήθηκε έστελνε ερωτικά μηνύματα στη 12χρονη. Μάλιστα τόλμησε να κάνει παρατήρηση στη μητέρα του κοριτσιού, επειδή της επέτρεψε να χρησιμοποιήσει κινητό τηλέφωνο. 

Κομοτηνή: «Ο εργοδότης μου άρχισε να με χαϊδεύει μέσα στο γραφείο του»

«Δεν έχω καταλάβει πώς βρέθηκα εδώ. Πριν από τρία χρόνια η μεγάλη μου κόρη μου έδωσε το τηλέφωνο της και ο γιος μου άνοιξε τον λογαριασμό. Κάποια στιγμή μου ήρθε ένα μήνυμα από άτομο που δεν ήξερα και δεν το είχα δει. Λέγαμε λόγια στον “βρόντο”, ανοησίες, χωρίς ουσία. Κάποιες στιγμές, αν θυμάμαι καλά, μου έλεγε για τα ερωτικά της. Λέω “βλακείες μου στέλνουν” και βλακείες απαντούσα. Δε θυμάμαι μήνυμα που έλεγε ότι είναι 14 ετών. Ο καθένας στέλνει και γράφει ό,τι θέλει, είναι λόγια στον αέρα, χωρίς ουσία και βαρύτητα, ανά πάσα στιγμή πατάς ένα κόκκινο κουμπάκι, κλείνει η εφαρμογή και δεν ενοχλεί κανέναν», είπε ξεκινώντας την απολογία του.

Ζωγράφου: 21χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 5χρονο στο κολυμβητήριο

«Δεν θυμάμαι ότι μου είπε ότι είναι 14 ετών, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση δε θα το πίστευα, δεν την έχω δει ποτέ. Δεν έστειλα φωτογραφίες, δε ξέρω καν πώς στέλνονται. Ήταν γελοιογραφίες. Όταν έγραψα ότι “έχω αναστάτωση χαμηλά” δεν είχα κάτι πονηρό στο μυαλό μου. Δεν ήξερα σε ποιον μιλάω. Πρώτη φορά βρίσκομαι εδώ. Μιλούσα με έναν άνθρωπο που δεν τον ήξερα και έλεγα λόγια του αέρα. Είμαι από χωριό και δε τα ξέραμε αυτά. Δεν είχαν ουσία, δεν υπήρχε πρόθεση, εγώ ήμουν στη μία άκρη της Ελλάδος και εκείνη στην άλλη άκρη», υποστήριξε στην απολογία του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top