Αγίου Πνεύματος: Θερμή αέρια μάζα από την Παρασκευή - Πού θα έχει 30άρια

Η πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 31/05

Μπορεί ο καιρός να μας τα έχει κάνει... μούσκεμα τις τελευταίες ημέρες και να θυμίζει περισσότερα φθινόπωρο, παρά καλοκαίρι, όμως σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις τα δεδομένα αλλάζουν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αγίου Πνεύματος: Ιδέες για εκδρομές της τελευταίας στιγμής!

 

Μέχρι την Παρασκευή θα παραμείνει η αστάθεια του καιρού με τις βροχές και τις καταιγίδες που σημειώνονται σε όλη τη χώρα τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, τελικά θα μας κάνει το χατίρι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα υπάρξει βελτίωση, με θερμοκρασίες που θα φτάσουν έως τους 30 βαθμούς Κελσίου. 

Αυτό οφείλεται σε μια θερμή αέρια μάζα που φτάνει στην Ελλάδα το τριήμερο, η οποία θα μειώσει αρκετά την αστάθεια των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Έτσι, η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει και μάλιστα θα φτάσει ακόμα και τους 30 βαθμούς στην περιοχή των Δωδεκανήσων.

Αγίου Πνεύματος: Η πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Το Σάββατο και την Κυριακή, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματνές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ανάλογος αναμένεται να είναι ο καιρός την Κυριακή και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top