Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά του δορυφορικού σταθμού στη Νεμέα

Τραυματίστηκε μια υπάλληλος

Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι, όταν ένας άντρας οπλισμένος με καραμπίνα εισέβαλε στον Δορυφορικό Σταθμό Νεμέας και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Από τους πυροβολισμούς έκανε λαμπόγυαλο τις εισόδους των γραφείων ενώ από τα θραύσματα τραυματίστηκε μία υπάλληλος. 

Ο 41χρονος, οπλισμένος με καραμπίνα και φορτωμένος με μία τσάντα φυσίγγια, έφτασε το μεσημέρι μπροστά στο φυλάκιο του σταθμού και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να πυροβολεί. Αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς το κτίριο και με γεμάτη καραμπίνα συνέχισε να πυροβολεί ό,τι έβρισκε μπροστά του. Έντρομη η υπάλληλος ασφαλείας κρύφτηκε κάτω από το γραφείο για να γλιτώσει. 

Πυροβολισμοί στον Δορυφορικό Σταθμό της Νεμέας

Ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως μέσα στον Δορυφορικό Σταθμό της Νεμέας / Φωτογραφία korinthostv

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον δήμαρχο Νεμένας, μπήκε εντός των γραφείων. Εκεί βρήκε μία υπάλληλο να εργάζεται και την τραυμάτισε - όχι όμως με το όπλο - και μετά άρχισε να πυροβολεί τις κεραίες του Δορυφορικού Σταθμού. 

Άνδρας μπήσε στον Δορυφορικό Σταθμό της Νεμάς και άρχισε να πυροβολεί

Πυροβολισμοί στη Νεμέα

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός. Ο άντρας μόλις του τελείωσαν τα φυσίγγια βγήκε από τον σταθμό και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειρόπεδες. Μάλιστα όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε, εκείνος φέρεται να είπε: «Οι κεραίες φταίνε για όλες τις ασθένειες, ακόμα και για τον κορωνοϊό».

Ο δράστης έφθασε στον Δορυφορικό Σταθμό με το αυτοκίνητό του από τη Σπάρτη. Η υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για τις πρώτες βοήθειες, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά από τα θραύσματα των σπαμένων τζαμιών. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top