Βαρβάκειος: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω»- Τη Δευτέρα η απολογία του 42χρονου

Ζήτησε συγγνώμη για τη δολοφονία της 60χρονης με 20 μαχαιριές

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο πρώην σύντροφος της 60χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη Βαρβάκειο. Την κατακρεούργησε με 20 μαχαιριές. Ο δράστης συνελήφθη από κάμερες ασφαλείας, την οποία εξέτασαν οι αστυνομικοί και έφτασαν στη σύλληψή του.

Βαρβάκειος: «Της άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την καρφώνω»

Λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, ο 42χρονος συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες για την ανθρωποκτονία της πρώην συντρόφoυ του.

Mε χειροπέδες οδηγήθηκε στα δικαστήρια ο 42χρονος που δολοφόνηση την 60χρονη στη Βαρβάκειο

Mε χειροπέδες οδηγήθηκε στα δικαστήρια ο 42χρονος που δολοφόνηση την 60χρονη στη Βαρβάκειο

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Ζητώ συγγνώμη δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Ήμασταν ζευγάρι, έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό αλλά διατηρούσαμε φιλικές σχέσεις».

Η κάμερα ασφαλείας πρόδωσε στις αστυνομικές αρχές τον δολοφόνο της άτυχης γυναίκας, καθώς κατέγραψε τη συνάντηση που είχε ο δράστης με το θύμα, λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή. 

Έρευνες στο σημείο της δολοφονίας της 60χρονης

Έρευνες στο σημείο της δολοφονίας της 60χρονης

Η διαδρομή λίγο πριν τη δολοφονία αλλά και λίγα λεπτά μετά «έδεσαν» την υπόθεση. Η γυναίκα έπεσε και θύμα ληστείας, ενώ ήταν αιμόφυρτη στο έδαφος.

«Είχε μια τσάντα μαζί της αλλά δεν την πήρα εγώ. Μάλλον κάποιος άλλος την άρπαξε ενώ ήταν νεκρή» φέρεται να είπε ο 42χρονος.

Ο δολοφόνος ομολόγησε λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του και θα δώσει εξηγήσεις για την πράξη του στον ανακριτή, το πρωί της Δευτέρας 29/5.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top