Ρέθυμνο: Τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία θρίλερ

«Φύλλο και φτερό» το κινητό του θύματος - Βεντέτα ή προσωπικές διαφορές;

Τη δολοφονία ενός άνδρα στην περιοχή του Ρεθύμνου στην Κρήτη προσπαθεί να εξιχνιάσει η Αστυνομία. Τον πυροβόλησαν με μια καραμπίνα σε αγροτική περιοχή και τον βρήκε η γυναίκα του καθώς είχαν χαθεί τα ίχνη του. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είναι ένα ακόμα επεισόδιο βεντέτας ή και ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών του θύματος.

Ρέθυμνο: Μπλεγμένη σε βεντέτα πολλών ετών η οικογένεια του θύματος

Η τρύπα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μαρτυρά με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τι συνέβη στην Αρχοντική Ρεθύμνου. Ο δράστης πυροβόλησε μια φορά τον 46χρονο και τα σκάγια τον βρήκαν στο κεφάλι και τον θώρακα.

Κρήτη: Τον αναζητούσε η σύζυγός του δύο μέρες

Κρήτη: Τον αναζητούσε η σύζυγός του δύο μέρες

Το θύμα βρηκε η σύζυγός του καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής και ανησύχησε. 

Κρήτη: Τον αναζητούσε η σύζυγός του δύο μέρες 

Η σύζυγός του ήξερε ότι ο 46χρονος θα πήγαινε στο μαντρί που διατηρούσε σε αγροτική περιοχή αλλά ούτε στα χειρότερά όνειρά της δεν περίμενε ότι θα τον έβρισκε αιμόφυρτο μέσα στο αυτοκίνητό του. Με όσο κουράγιο είχε, κάλεσε την Αστυνομία.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου μετά την αυτοψία που έκαναν στον χώρο, βρήκαν το κινητό του 46χρονου και το κάνουν «φύλλο και φτερό».

Μυστήριο με νεκρό άνδρα στο Ρέθυμνο - Φέρει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Star, έχουν ήδη κληθεί να δώσουν κατάθεση τουλάχιστον πέντε πρόσωπα που φέρονται να ήταν οι τελευταίοι που μίλησαν με τον 46χρονο. Το αυτοκίνητό του μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Αστυνομίας για τυχόν εντοπισμό αποτυπωμάτων ή γενετικού υλικού.

Ο 46χρονος ήταν μέλος γνωστής οικογένειας της περιοχής που είχε εμπλακεί σε βεντέτα. Μια βεντέτα που ξεκίνησε από το 1994 πριν από σχεδόν 30 χρόνια και έχει αφήσει πίσω της πολλούς νεκρούς.

Το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου για την υπόθεση / κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Την ιδια στιγμή, όμως, είχε και βαρύ ποινικό μητρώο με τις αρχές να ερευνούν και προς τις δύο κατευθυνσεις. Ένα ακόμα επεισόδιο στην οικογενειακή βεντέτα ή ανοιχτοί λογαριασμοί που κάποιοι θέλησαν να κλείσουν με μια κυνηγητική καραμπίνα;

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top