Ρέθυμνο: Θύμα βεντέτας ο 46χρονος - Είχαν σκοτώσει και τα αδέρφια του

Τον πυροβόλησαν με λυνηγετικό όπλο μέσα στο αμάξι του

Φωτογραφίες του neakriti.gr από το σημείο όπου βρέθηκε ο 46χρονος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση θανάτου του 46χρονου κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αρχοντική Ρεθύμνου. 

Τον 46χρονο αναζητούσαν οι οικείοι του για περίπου δύο ημέρες μέχρι που εντοπίστηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι σε αγροτική περιοχή κοντα στο χωριό. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές για να ερευνήσουν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια. Ο ιατροδικαστής υποστήριξε ότι το τραύμα έγινε πριν από πολλές ώρες με κυνηγετικό όπλο. 

Μυστήριο με νεκρό άνδρα στο Ρέθυμνο - Φέρει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φέρεται ότι ο άνδρας έπεσε θύμα ενέδρας ενώ όπως αναφέρει το neakriti.gr η οικογένειά του είχε εμπλακεί σε βεντέτα. Ο 46χρονος φέρεται να πήγαινε στα κτήματά του όταν ο δράστης του έστησε ενέδρα και τον πυροβόλησε μέσα στο αυτοκίνητό του. 

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 46χρονος φέρεται να ήταν ο τελευταίας μίας οικογένειας που είχε πρωταγωνιστήσει σε βεντέτα επί 16 έτη με έξι νεκρούς, καθώς τα άλλα δύο του αδέρφια είχαν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο. Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν η δολοφονία του είναι κρίκος της παλιάς βεντέτας ή συνδέεται με άλλες υποθέσεις και διαφορές του άνδρα με τρίτους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 46χρονος είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές για ποινικές υποθέσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top