Αυτοκτονία 18χρονης: «Διάλεξε συνειδητά πώς να κάνει τη μεγάλη έξοδο»

Η συγκλονιστική ανάρτηση της αδελφής της στα social media

Βαρύ είναι το κλίμα στα Κανάλια της Μαγνησίας μετά από την αυτοκτονία της 18χρονης το απόγευμα της Δευτέρας. 

Η οικογένειά της βυθίστηκε στο πένθος, ενώ η αδελφή της έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση, αποχαιρετώντας την στα social media.

Σοκ στη Μαγνησία: 18χρονη κατανάλωσε χάπια και απαγχονίστηκε

«Το μωρό μας δεν είναι πια σπίτι. Μοιάζει αδιανόητο και φυσικό ταυτόχρονα. “Γελάω και κλαίω μαζί”, μου είπε πρόσφατα. Απ’ όταν άρχισε να καταλαβαίνει τον εαυτό της ήθελε οι αποφάσεις της ζωής της να είναι δικές της. Το δεχτήκαμε και καμαρώναμε για το δυναμισμό της. Νιώθουμε περήφανες για ‘κείνη και τώρα... Διάλεξε συνειδητά πώς να κάνει τη μεγάλη έξοδο», έγραψε αρχικά η αδελφή της 18χρονης και συνέχισε:

«Πώς και γιατί μη ρωτάτε. Το φορτίο που σήκωνε ήταν πολύ βαρύτερο απ’ όσο της αναλογούσε. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που έφτασε ως εδώ, που τα κατάφερε. Εύχομαι να έφυγε με την ψυχή της όσο πιο γεμάτη γινόταν. Από έρωτα, γέλιο, αγκαλιές, φίλους, αγάπη, φιλιά. Ξέρω πως, φυσικά, δεν ήταν πλήρης. Είχε τόσα σχέδια και όνειρα, ανάγκες, επιθυμίες. Η ανάγκη της για λύτρωση, όμως, ήταν μεγαλύτερη απ’ οποιαδήποτε άλλη. Δε θέλουμε αμήν και κεράκια. Ούτε λύπηση. Δεν ήταν καημένη. Ήταν μία επαναστάτρια. Κι ακόμα είναι. Ένα μίγμα “ευαισθησίας κι αξιοπρέπειας”. Το ωραιότερο μαγκάκι. Αυτό κρατήστε από τη…

Τραγωδία στον Βόλο: Τέσσερα σημειώματα άφησε η 18χρονη που κρεμάστηκε

“Κι όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει, ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει”.

Μωράκι μου, σ’ αγαπώ πολύ».

Μαγνησία: Τη βρήκε η κολλητή της φίλη απαγχονισμένη

Όπως έγινε γνωστό η 18χρονη το βράδυ, πριν βάλει τέλος στη ζωή της, διασκέδαζε με τις φίλες της, χωρίς να έχει δώσει κανένα σημάδι για τις σκοτεινές σκέψεις που έκανε. 

Η κολλητή της φίλη, την επισκέφθηκε στο σπίτι της, αφού δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές της κλήσεις. Τότε, εντόπισε το άψυχο σώμα της 18χρονης απαγχονισμένο και έβαλε τις φωνές. Αμέσως, ειδοποίησε το αγόρι της, ο οποίος και έσπευσε στο σημείο σοκαρισμένος.

Η κοπέλα άφησε πίσω της τέσσερα σημειώματα, εξηγώντας τους λόγους της πράξης της.

Το ένα απευθυνόταν προς τη μητέρα της, το δεύτερο προς την αδερφή της, το τρίτο προς τον νεαρό σύντροφό της και το τελευταίο, γενικού περιεχομένου, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που έβαλε πρόωρο τέλος στη ζωή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top